TECRÜBELİ AVUKAT GAZİPAŞA’YA OFİS AÇTI

Avukatlık mesleğinde 10 yılı geride bırakan Av. Hilal Demir, Ankara’nın ardından Gazipaşa’da avukatlık ofisi açtı.

GÜNDEM 12.11.2022 13:42:00 0
TECRÜBELİ AVUKAT GAZİPAŞA’YA OFİS AÇTI

İstiklal Mahallesi, Cemal Gürsel Caddesi, Gazipaşa Adliyesi arkasında bulunan Torunlar İş Merkezi’nde yapılan açılışa; Av. Hilal Demir’in ailesi ve yakınları, Gazipaşa Belediye Başkanı Mehmet Ali Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Yavuz Demir ve yönetimi, İYİ Parti İlçe Başkanı Osman Nuri Yılmaz ve Yönetimi, AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan ve yönetimi, Gazipaşa Baro Temsilcisi Av. Ali Akyol, avukatlar ve çok sayıda davetli katıldı.

Yapılan duanın ardından iş yerinin açılış kurdelesi; Av. Hilal Demir, Belediye Başkanı Yılmaz, CHP İlçe Başkanı Demir, İYİ Parti İlçe Başkanı Yılmaz ve AK Parti İlçe Başkanı Doğan tarafından kesildi. Açılışta davetlilere çeşitli ikramlar yapıldı. Tüm davetlilerle yakından ilgilenen Av. Hilal Demir, açılışa katılan herkese teşekkür etti. Davetliler de Av. Hilal Demir’e yeni ofisinin hayırlı olmasını diledi.

Mesleğinde 10 yılı geride bıraktığını dile getiren Av. Hilal Demir, “10 yıldır Ankara’da avukatlık mesleğimi icara ediyorum. Ankara’nın ardından Gazipaşa’da ofis açtık. Hukuk danışmalığı konusunda Gazipaşalıların hizmetindeyim” dedi. Mesleğinde edindiği bilgi ve tecrübeleri Gazipaşalılarla paylaşmaktan mutluluk duyduğunu ifade eden Av. Demir, ceza, ağır ceza, boşanma, borç-alacak konularındaki bilgi birikimiyle ilçe halkına hizmet verecek.


Anahtar Kelimeler: TECRÜBELİ AVUKAT GAZİPAŞA’