TEBRİKLER GAZİPAŞA KORU SPOR

ANTALYA 07 Spor’la play-off final müsabakasında karşılaşan Gazipaşa Koru Spor Kulübü, rakibini 1-0 yenerek, kurulduğu ilk sezonunda Antalya 1. Amatör Küme’ye yükselme sevinci yaşadı.

SPOR 2.07.2024 10:01:00 0
TEBRİKLER GAZİPAŞA KORU SPOR

Gazipaşa’da, Yaşar ve Latif Yüceson kardeşler tarafından kurulan Gazipaşa Koru Spor, kurulduğu ilk yıl büyük bir başarıya imza attı. Antalya 2. Amatör Küme 4. Grup’ta şampiyonluğu kıl payı kaçırarak bir üst lige çıkmak için play-off oynamayı hak kazanan temsilcimiz, Antalya BŞB ASAT Spor’u 2-1 mağlup ederek play-off finaline adını yazdırmıştı. Temsilcimiz Gazipaşa Koru Spor, pazar günü saat 17.00’de play-off finalinde Antalya temsilcisi Antalya 07 Spor’la karşılaştı. Zeytinköy 2 Nolu Saha’da oynanan mücadeleyi 1-0’lık skorla kazanan temsilcimiz, kurulduğu ilk sezonunda Antalya 1. Amatör Küme’ye yükselerek büyük bir başarıya imza attı. 


“İNANDIK VE BAŞARDIK”
Gazipaşa Koru Spor Kulübü antrenörlerinden Yaşar Yüceson, alınan başarıyı Gazipaşa’ya armağan etti. Kulübü kurdukları ilk günden bu yana bu sonucu hayal ettiklerini dile getiren Yüceson, “Takım olarak zor bir işi başardık. Bizler bu kulübü kurduğumuz zaman, olmaz, yapamazlar diyen birçok kişi oldu. Ama bizler; inandık ve başardık. Takımızı kurduğumuz ilk yıl bir üst lige çıkarak büyük bir başarıya imza attık. Şimdi yeni hedefler için çalışmalarımıza yoğunluk vereceğiz. Her yıl bir üst lige yükselmek için elimizden geleni yapacağız. Aldığımız başarıda emeği olan sporcularımıza, yönetimimize ve bize her zaman destek veren değerli büyüklerimize, sponsorlarımıza ve Gazipaşa halkına sonsuz teşekkür ederiz” dedi. >Selçuk ÖZTÜRK


Anahtar Kelimeler: TEBRİKLER GAZİPAŞA