'TAZE OLSUN' BAŞARI ÖDÜLÜ İLE GURURLANDI

GAZİPAŞA’DA, Emin Serkan Uysal tarafından kurulan ve organik gıda sektöründe faaliyet gösteren Taze Olsun şirketi, 2023 Başarı ve Kariyer Ödülleri’nde “Yılın Çıkış Yapan Organik Gıda Markası” ödülünü aldı.

GÜNDEM 2.02.2024 10:22:00 0

Ocakcı Holding Ana Sponsorluğu’nda, Luna Medya Ajans Başkanı Veysel Uluyer ile Ratel Medya Kurucu Ortakları Soner Zorluoğlu ve Hakan Başak’ın düzenlediği 2023 Başarı ve Kariyer Ödülleri sahiplerini buldu. Başarıları ve kariyerleri ile zirveye ulaşan, Türkiye’nin ekonomisinde, istihdamında, sanat ve medya alanlarında etkin olan marka ve kişiler, ödüllerini Double Tree By Hilton Topkapı’da gerçekleşen ödül töreni ile aldı. Sunuculuğunu Hande Sarıoğlu ile Halil İbrahim Uludağ’ın yaptığı muhteşem gecede, Gazipaşa’da Taze Olsun şirketi de ödül alarak ilçemizi gururlandırdı. Bölgemizde birçok sektörde hizmet veren ve yeni başladığı organik gıda alanındaki başarılarıyla dikkat çeken Taze Olsun şirketi, organizasyon jüri üyelerince “Yılın Çıkış Yapan Organik Gıda Markası” ödülüne layık görüldü. Bu muhteşem geceye firma adına katılan Firma Kurucusu Emin Serkan Uysal ödülünü sunucular Hande Sarıoğlu ve Halil İbrahim Uludağ’dan aldı. 


UYSAL’DAN ÖDÜL AÇIKLAMASI
Gecede bir konuşma yapan Uysal; “Böyle bir atmosferde sizlerle birlikte olmaktan dolayı çok mutluyum. Bizleri böyle bir ödüle layık gören jüri üyelerine ve bu organizasyonda emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Sizlere ismini Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ten alan Antalya’mızın en şirin ilçesi Gazipaşa’mızdan kucak dolusu sevgi ve muhabbetler getirdim. Taze Olsun firması 2022 de E-Ticaret üzerine kuruldu. Egzotik tatların birleşimi olan tropikal meyveleri, hastalıklara şifa olacak doğal ürünleri ve kokusu ile tazeliğini kanıtlayan sebzelerin satışında, müşterilerine sunduğu kaliteli hizmeti ile ilham veren marka olma yolunda hızla ilerliyoruz. Şehirde yaşayan kesimin taze meyve ve sebze ihtiyacını bir sipariş uzaklığında karşılayan Taze Olsun, dalından koparılmış tazecik ürünleri çok kısa sürede bütün ülke geneline teslim ediyor. Dakik çalışma prensibiyle de müşterilerimize zaman kazandırıyoruz. Ürünlerin tazeliğini kaybetmeden kapıda teslim yapan firmamız, sağlığına önem verenlerin ve tazeliğe hasret kalanların vazgeçilmez duraklarından birisi olmakla beraber gün geçtikçe büyüyen ağı ile beraber sizlere hizmet vermekten büyük memnuniyet duyacaktır” dedi. 


Sözlerine tüm Taze Olsun emekçilerine ve ailesine teşekkür ederek son veren Uysal, ödülünü Hande Sarıoğlu ve Halil İbrahim Uludağ’ın elinden aldı. 


Anahtar Kelimeler: ' OLSUN' BAŞARI ÖDÜLÜ GURURLANDI