Tarih: 14.08.2024 10:17

TATBİKAT ÖNCESİ İSTİŞARE TOPLANTISI

Facebook Twitter Linked-in

İHH Gazipaşa ve Alanya Gönüllü Arama Kurtarma Ekipleri, 17 Ağustos Marmara depreminin 25. yıl dönümü anısına özel 4. Büyük Ulusal Tatbikatı katılacak. Ekipler, İstanbul’da düzenlenecek tatbikat öncesinde istişare ve planlama toplantısı düzenledi. 


17 Ağustos 1999’da 7,4 büyüklüğünde meydana gelen ve 45 saniye süren, 7 bin 480 kişi hayatını kaybettiği, 43 bin 953 kişinin de yaralandığı Marmara depreminin 25. Yıldönümünde, 4. Büyük Ulusal Tatbikatı düzenlenecek. İstanbul’da düzenlenecek olan tatbikata İHH Gazipaşa ve Alanya Gönüllü Arama Kurtarma Ekipleri de katılım sağlayacak. En az 25 kişilik bir ekiple tatbikat katılacak olan İHH Gazipaşa ve Alanya Gönüllü Arama Kurtarma Ekibi, tatbikat öncesinde Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Merkezi’nde istişare ve planlama toplantısı düzenlendi. 


GÜÇLÜ EKİP HAYAT KURTARIR!
Toplantı ile ilgili yapılan açıklamada ise şu ifadelere yer verildi; “ İHH Gazipaşa ve Alanya Gönüllü Arama Kurtarma Ekipleri olarak: 17 Ağustos Marmara depreminin 25. yıl dönümünde İHH Afet Yönetimi Başkanlığımız tarafından 16-18 Ağustos tarihleri arasında, İstanbul’da gerçekleştirilecek 4. Büyük Ulusal Tatbikatı öncesinde, istişare ve planlama toplantımızı gerçekleştirdik. Gazipaşa ekibi olarak, en az 25 kişi ile katılmayı hedeflediğimiz büyük tatbikat öncesi son hazırlıklarımızı gözden geçirdiğimiz ve Gazipaşa Müftülüğü Gençlik Merkezi’nde gerçekleştirdiğimiz toplantıya katılım gösteren gönüllülerimize teşekkür ediyoruz. Birlikte, daha güçlü ve dirençli yarınlar için, daha profesyonel ve daha hazırlıklı bir ekip için adım adım ilerliyoruz!” >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —