TAŞDEMİR'İN HEDEFİ NET!

GEÇTİĞİMİZ aylarda Aydın Mahallesi’ne muhtar adayı olduğunu açıklayan Kuaför Erhan Taşdemir, saha çalışmalarına yoğunlaşarak, mahalle halkının nabzını tutuyor.

GÜNDEM 9.01.2024 09:09:00 0
TAŞDEMİR

Gazipaşa’nın bilinen ve sevilen esnaflarından Kuaför Erhan Taşdemir, geçtiğimiz aylarda 31 Mart 2024 Yerel Seçimleri’nde Aydın Mahallesi Muhtar adayı olduğunu açıklayarak, hedeflerinden bahsetmişti. Gazipaşa’nın gelişen ve büyüyen mahallelerinden olan Aydın Mahallesi’ne en iyi hizmeti vermek amacıyla yola çıkan Taşdemir, saha çalışmalarına yoğunluk verdi. Mahalle sakinlerince düzenlenen mevlit programı için, mahallesi adına çok sayıda sandalye temin eden Taşdemir, mahalle sakinlerinin gönlünü bir kez daha kazandı. Önümüzdeki yerel seçim için ‘güçlü aday’ gözüyle bakılan Taşdemir, mahallesinin sorunlarını çözmek adına başlattığı faaliyetlerine devam edeceğini belirtti.


“MAHALLEMİZ, HER TÜRLÜ GELİŞİMİ HAK EDİYOR”
Son günlerde yürüttüğü faaliyetler ve amacı hakkında konuşan Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir; “Mahallemizde düzenlenen topluluk programlarında sandalye yetersizliğinden dolayı ayakta kalan vatandaşlarımız oluyordu. Çok sayıda sandalye temin ederek mahallemize kazandırdım ve vatandaşlarımız ayakta beklemek yerine program boyunca oturabilme fırsatı buldu. Bu faaliyetim, çalışmalarımdan sadece bir tanesi. Mahallemiz büyük ve hizmete yakışır bir mahalle. Mahalleme en iyi hizmeti vermek için çıktığım bu yolda, çalışmalarıma devam ederek ilerleyeceğiz. Hedefim, seçimden galip olarak çıkıp mahallemi hak ettiği seviyeye getirmek. Mahallemiz, her türlü gelişimi hak ediyor. Bu kapsamda faaliyetlerim devam edecek ve gönüllerde yer edinerek hedefim doğrultusunda yolumdan ilerleyeceğim” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27