TAŞDEMİR’E ÇİRKİN DAVRANIŞ

.

GÜNDEM 9.03.2024 10:43:00 0
TAŞDEMİR’E ÇİRKİN DAVRANIŞ

Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, mevut mahalle azasının kendisinin ramazan ayı için bastırdığı imsakiyeyi yırtıp çöpe attığını belirterek; “Başka bir işyerine bırakılan imsakiyeyi yırtıp, hatta nispet yapar gibi benim işyerimin önündeki çöpe atmasını kınıyorum” dedi.


GAZİPAŞA’NIN bilinen ve sevilen esnaflarından Erhan Taşdemir, Aydın Mahallesi’ne muhtar adaylığını açıkladığı günden bu yana 31 Mart’ta gerçekleşecek olan yerel seçimler için çalışmalarını sürdürüyor. Taşdemir, ramazan ayı için bastırdığı ve üzerinde kendisinin de fotoğrafının olduğu imsakiyenin şu anda mevcut bir aza tarafından yırtılıp çöpe atıldığını söyleyerek sitem etti. 


TAŞDEMİR, TEPKSİNİ DİLE GETİRDİ
Duruma tepkisini gösteren Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir; “Siyasi polemikleri ve sürtüşmeleri sevmiyorum. Yaklaşan Mübarek Ramazan-ı Şerif ayı için bastırmış olduğumuz imsakiyemizi mahallemiz, müşterilerimiz ve esnaf arkadaşlarımıza ulaştırmaya çalıştık. Mahallemizin şu anda mevcut azası ve aynı zamanda esnaf olan bir arkadaşımızın başka bir işyerine bırakılan imsakiyeyi yırtıp hatta nispet yapar gibi benim işyerimin önündeki çöpe atmasını kınıyorum. Herkesin fikrine inancına saygımız var ama şu mübarek günde üzerinde ayet yazan bu imsakiyeyi yırtıp çöpe atanı Allah’ın hikmetine havale ediyorum” ifadelerini kullandı. >Geylani TOPALOĞLU


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27