TAŞDEMİR’DEN HİZMET SÖZÜ

.

GÜNDEM 23.03.2024 12:29:00 0
TAŞDEMİR’DEN HİZMET SÖZÜ

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Gazipaşa’nın Aydın Mahallesi’nden muhtar adayı olan Erhan Taşdemir, mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam ortamı sağlamak için çeşitli projelerin üzerinde çalıştığını ve seçimin ardından kazanması halinde hemen hayata geçireceğini kaydetti.


AYDIN Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, doğup büyüdüğü mahallesine hizmet etmek için ekibiyle birlikte kollarını sıvadığını ifade ederek,  muhtarlık yarışını kazanması halinde hayata geçireceği proje ve hizmetlerini yaptığı ziyaretler ile mahalle halkının bilgisine sunduğunu dile getirdi. Aynı zamanda esnaf (kuaför) olduğunu ve mahallenin bütün sorunlarına hakim olduğunu ifade eden Taşdemir, yaklaşık 3 aydır aktif olarak sahada olduğunu ve mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam ortamı sağlamak için çeşitli projelerin üzerinde çalıştığını dile getirdi. 


MAHALLE SAKİNLERİ İLE SIK SIK TEMASLARDA 
Kendine özgü bir strateji ve ekibiyle mahalle sakinlerinin gönlünü kazanmak için çalışan Taşdemir, mahallesinin ihtiyaçlarını tespit edip çözüm odaklı çalışma prensibi ile sık sık mahalle sakinleri ile bir araya gelip, onların sorunlarını dinliyor ve çözüm önerilerini paylaşıyor. Seçim çalışmaları kapsamında ev ev dolaşan Taşdemir, mahalle sakinlerinin beklentilerini doğrudan öğrenmeye çalışıyor.


“DESTEĞİNİZİ BEKLİYORUM”
Özellikle esnaflara yarayacak projelerinin olduğunun altını çizen Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme muhtar adayı oldum. Çıkmış olduğum bu yolda her birinizin oylarına talibim. Buradan ilan ediyorum ki, Aydın Mahallesi’ni imrenilen bir yer yapacağız. Aydın Mahallesi için hep birlikte kararlar alıp birlikte çalışacağız. Bana ve ekibime güvenmenizi istiyor, oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum” ifadelerini kullandı.


TAŞDEMİR’İN AZA LİSTESİ
Taşdemir’in muhtarlık yarışını kazanması halinde birlikte yöneteceği mahallesinin aza listesi ise Mahsun Karaduman, Harun Atay, Veli Emre Gülcan, Sabri Ergin, Veli Dolu, Hasan Yalçın, Mustafa Gökkurt, Kemal Ünver ve Sebahattin Bahçe isimlerinden oluşuyor. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27