TAŞDEMİR, KANDİLE ÖZEL HELVA DAĞITTI

AYDIN Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, Regaip Kandili dolayısıyla dün öğle namazı sonrası işyerinin önünde helva dağıttı.

GÜNDEM 12.01.2024 09:01:00 0
TAŞDEMİR, KANDİLE ÖZEL HELVA DAĞITTI

Regaip Kandili gününe özel, Erhan Kuaför isimli iş yerinin önünde vatandaşlara helva dağıtan Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, tüm İslam âleminin kandilini kutlayarak hayırlara vesile olmasını temennisinde bulundu. Taşdemir tarafından düzenlenen programa diğer mahalle muhtarlarından ve muhtar adaylarından da katılım sağlanırken, çok sayıda vatandaş programa eşlik etti. Regaip Kandili’ne özel duaların edildiği programda, şehitlerimiz de unutulmayıp, anıldı. Mahallesinin sevilen ve sayılan esnaflarınsan olan Taşdemir, düzenlediği programda mahallesi adına güzel dileklerde bulunarak, hem ilçemiz adına hem de ülkemiz adına Regaip Kandili’nin hayır getirmesini temenni etti.


“HAYIRLARA VESİLE OLMASI TEMENNİSİNDE BULUNDUK”
Düzenlediği program hakkında konuşan Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir; “Regaip Kandili’ne özel düzenlediğimiz programa katılan herkese teşekkür ederim. Kandil günü vesilesiyle helvamızı dağıttık ve hayırlara vesile olması temennisinde bulunduk. Yeni bir yıla girdik ve artık hem ülkemizde hem de dünyada daha güzel günlerin gelmesine ihtiyacımız var. Umarım ki bu yıl hem ilçemiz hem de tüm dünya adına güzellikler getirir. Regaip Kandili dolayısıyla yaptığımız duada şehitlerimizi de andık, vatanımız uğruna can veren şehitlerimiz her zaman bizim kalbimizdedir. Tekrardan tüm İslam Aleminin kandili mübarek olsun diyor, hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: TAŞDEMİR KANDİLE HELVA DAĞITTI