TAŞDEMİR, HİZMET KADROSUNU AÇIKLADI

AYDIN Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, 31 Mart’ta yapılacak yerel seçimlerde muhtar seçilmesi halinde birlikte hareket edeceği hizmet kadrosunu açıkladı.

GÜNDEM 7.03.2024 10:49:00 0
TAŞDEMİR, HİZMET KADROSUNU AÇIKLADI

31 Mart 2024 Mahalli İdareler Genel Seçimleri’nde Gazipaşa’nın Aydın Mahallesi’nden muhtar aday olan Erhan Taşdemir, doğup büyüdüğü mahalleye hizmet etmeye talip olduğunu dile getirdi. Aynı zamanda esnaf (kuaför) olduğunu ve mahallenin bütün sorunlarına hakim olduğunu ifade eden muhtar adayı Taşdemir, mahalle sakinlerine daha iyi bir yaşam ortamı sağlamak için çeşitli projelerin üzerinde çalıştığını kaydetti.


“OYLARINIZA TALİBİM”
Kendisine destek verenlerle birlikte mahalledeki ihtiyaçları belirleyip çözüm odaklı çalışacağını ifade eden Taşdemir, “31 Mart 2024 yerel seçimlerinde doğup büyüdüğüm mahalleme muhtar adayı oldum. Çıkmış olduğum bu yolda her birinizin oylarına talibim. Aydın Mahallesi için hep birlikte kararlar alıp birlikte çalışacağız. Bana ve ekibime güvenmenizi istiyor, oylarınızı ve desteğinizi bekliyorum” dedi.


İŞTE TAŞDEMİR’İN AZA LİSTESİ
Aydın Mahallesi Muhtar Adayı Erhan Taşdemir, muhtar seçilmesi durumunda birlikte hareket edeceği hizmet kadrosunu da açıkladı. Taşdemir’in azaları ise Mahsun Karaduman, Harun Atay, Veli Emre Gülcan, Sabri Ergin, Veli Dolu, Hasan Yalçın, Mustafa Gökkurt, Kemal Ünver ve Sebahattin Bahçe isimlerinden oluşuyor. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: TAŞDEMİR HİZMET KADROSUNU AÇIKLADI