Tarih: 13.03.2024 10:30

TAŞDEMİR, AZA KADROSUNU AÇIKLADI

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel Seçimler için muhtar adayları arasında rekabet devam ediyor. Gazipaşa’da 33 yıldır kamu kurumlarda görev yapan Kazım Taşdemir, geçtiğimiz aylarda Yeni Mahalle Muhtar Adayı olduğunu açıklamıştı. Adaylığını açıkladığı günden bu yana eksikleri tespit etmeye devam eden Taşdemir, güçlü ve deneyimli aza kadrosunu da açıklayarak, “Yeni Mahalle’nin yeniliği için geliyoruz.” dedi. Yeni Mahalle’yi hak ettiği hizmete kavuşturacaklarını söyleyen Taşdemir, mahalle halkının desteğini bekliyor. 
 

“BU İŞİN MUTFAĞINDAN GELDİM”
Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kazım Taşdemir; “Yeni Mahalle’ye muhtar adaylığımı açıkladığım günden bugüne sorunları tespit ederek çözüm üretmeye devam ediyorum. 33 yıldır kamu kurumlarında görev yapıyorum ve kurum- kuruluşların nasıl işlediğini en iyi bilenlerden birisiyim, ben bu işin mutfağından geldim. 960 dönümlük bir alan üzerinde kurulu Yeni Mahalle’de yaklaşık 2 bin 800 nüfusluk mahallemizin bin 200 civarı evini dolaşarak hepsiyle tek tek konuştum, dertlerini dinledim. Mahallemizin sorunlarını çok iyi biliyorum. Aza kadromda bulunan ekip arkadaşlarım ile mahallemizin adını duyuracağız. Yeni Mahalle bize inansın” dedi.
 

TAŞDEMİR’İN AZA KADROSU
Ekibi ile Yeni Mahalle’ye en iyi hizmeti vereceklerini belirten Yeni Mahalle Muhtar Adayı Kazım Taşdemir, güçlü ve deneyimli aza kadrosu ile dikkat çekti. Taşdemir’in aza kadrosunda yer alan isimler ise şu şekilde: Cengiz Yalçın, Hasan Tosun, Serkan Güneş, Hüseyin Yağmur, Abdullah Uysal. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —