Mehmet Yüksel ile Adem Murat Yücel arasında yaşanan gerilimin ardından konuşan Alanyalı Meclis Üyesi, Gazipaşa’daki 18 uygulamalarını eleştirerek Gazipaşa’nın sahil yolu hariç doğru dürüst imarlı caddesinin bulunmadığını söyledi.
Antalya’da cuma günü gerçekleştirilen Büyükşehir Belediye Meclisi Ağustos Ayı Olağan Toplantısı’nda Mehmet Yüksel ile Adem Murat Yücel arasında yaşanan gerilim, Gazipaşa ve Alanya gündeminde geniş yer buldu. Mahmutlar’ı “Beton yığını” olarak eleştiren Gazipaşa ve Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi Mehmet Yüksel’in sözlerine tepki gösteren Alanya Belediyesi Bağımsız Meclis Üyesi Yılmaz Bağışlar sosyal medya üzerinden bir açıklama yaptı. Açıklamasında, Mehmet Yüksel üzerinden Gazipaşa’daki 18 uygulamalarını eleştiren Bağışlar, Gazipaşa’nın sahil yolu hariç doğru dürüst imarlı caddesinin bulunmadığını söyledi.
“MAHMUTLAR GAZİPAŞA’NIN NEREDEYSE İKİ KATIDIR”
Bağışlar açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “İYİ Partili Mehmet Yüksel; Mahmutlar’dan ‘beton yığını’ olarak bahsetmiş. Kavga, gürültüden imar çalışmalarını hala tamamlayamamış, sahil yolu hariç doğru dürüst imarlı caddesi hatta sokağı bulunmayan ilçenin meclis üyesi. Mahmutlar, 1974 yılında kurulan Alanya’nın en eski ve köklü mahallesidir. Denize dik imar edilen sokakları ve paralel olarak imar edilen caddeleriyle Mahmutlar Alanya ekonomisine lokomotif görevi yapmaktadır. Kapanmadan önceki bütçesi Gazipaşa’nın neredeyse iki katıdır. Evet Mahmutlar, imar planı olarak emsal konut alanı Alanya’nın en fazla inşaat alanına sahip mahallesidir fakat şu an için en prestijli konut projeleri de yine Mahmutlar’dadır. Yeni yapılan spor merkezi, kültür merkezi ve sağlık alanındaki projeler ile Mahmutlar Alanya’nın yıldızıdır. Mahmutlar ile ilgili yapılan düzenleme hakkında kafanızdaki komplo teorileri yüzünden yıllardır kendi imarınızı bitiremediniz. Kafana yatmayanı eleştir ama bunu asla Mahmutlar’ı itibarsızlaştırmaya çalışarak yapma. ‘İstemezük ama bir fikir de vermezük, işin ucundan tutmazuk’ zihniyeti işte.”
9367,77%3,72
34,48% 0,07
36,21% -0,34
2960,09% 0,86
4956,37% 0,55