Tarih: 10.10.2022 11:19

TARIM TEMSİLCİLERİ İSTİŞARE YAPTI

Facebook Twitter Linked-in

Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği’nde yapılan toplantıya, Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik, Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğü personelleri ile halciler katıldı.

Gazipaşa İlçe Tarım ve Orman Müdürü Nazan Durak Özçelik ve tekinik personelin zirai ilaç kalıntısı ve ihracat konularında bilgilendirme yaptığı toplantıda, sağlıklı fide kullanımı ve doğru tarım tekniklerinin kullanılması konusunda fikir alışverişinde bulunuldu. Bunun yanında, Rusya ve Avrupa Birliği ülkelerine yapılan ihracatlarda istenen, zirai ilaçların MRL değerleri ve geçici tavsiye ruhsatlı ilaçların yasal geçerlilik tarihine dikkat edilmesi konusunda halcilere ve üreticilere uyarı yapıldı.

Verimli bir toplantı yaptıklarını dile getiren Gazipaşa Yaş Sebze ve Meyve Komisyoncuları Derneği Başkanı Hamdi Fidan, “Gazipaşa’mıza ve ülke ekonomimize katkı sağlamak için bilinçli üretim ve güvenli ihracat konusunda titizlikle çalışıyoruz. Amacımız ilçemiz tarımına değer kazandırmak” dedi.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —