TAN’IN TALEBİ GERİ ÇEVRİLMEDİ

CHP’li Zafer Tan, Gazipaşalı muhtarlarla buluşmak için ilçeye gelen Başkan Böcek’e, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı bir şantiyenin Gazipaşa’ya açılması talebinde bulundu.

GÜNDEM 6.02.2023 09:59:00 0
TAN’IN TALEBİ GERİ ÇEVRİLMEDİ

Başkan Böcek’ten bir greyder, bir kepçe ve bir de kamyon isteyen Tan, Böcek’ten bir greyder, bir kepçe ve iki de kamyon sözü aldı. 
ANTALYA Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, ilçeye gelerek Gazipaşalı muhtarlarla buluşmuştu. Toplantıda, muhtarların sorun, talep, öneri ve isteklerini dinleyen Başkan Böcek, muhtarların taleplerinin karşılanacağı konusunda söz vermişti. Toplantıda yer alan Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Antalya Büyükşehir Belediyesi ve Gazipaşa Belediyesi Meclis Üyesi Zafer Tan, Gazipaşa’da Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı bir şantiyenin bulunmadığını, acil ihtiyaç durumlarında belediye hizmetlerinin geciktiğini ifade ederek, Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı bir şantiyenin Gazipaşa’ya açılması talebinde bulundu. CHP’li Zafer Tan, talepte bulunduğu şantiyeye bir greyder, bir kepçe ve bir de kamyon konuşlandırılmasını istedi. 


BAŞKAN BÖCEK TALEBİ GERİ ÇEVİRMEDİ


CHP’li Zafer Tan’ın talebini uygun bulan Antalya Büyükşehir Belediye Başkanı Muhittin Böcek, “Biz bu konuyla ilgili çalışıyoruz. Aynı şantiyeden bir tanede Kaş’a açacağız. Biri de Gazipaşa’da olacak. Siz benden bir greyder, bir kepçe ve bir de kamyon istediniz. Ben greyder ve kepçenin yanına iki kamyon vereceğim” diyerek, Gazipaşa’ya Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığına bağlı bir şantiyenin açılacağı sözünü verdi.
Gazipaşa’ya açılacak Kırsal Hizmetler Daire Başkanlığı Şantiyesi ile Gazipaşalı vatandaşların acil hizmet taleplerine cevap verilecek.


Anahtar Kelimeler: TALEBİ ÇEVRİLMEDİ