Tarih: 13.05.2023 16:18

“TAKDİR MİLLETİN”

Facebook Twitter Linked-in

Yarın yapılacak seçim seçimler hakkında konuşan AK Parti İlçe Başkanı Doğan, “Bir tarafta vatan ve millet için mücadele eden Cumhur İttifak’ı, bir tarafta ise Demirtaş ve Öcalan’a özgürlük sloganı atan HDP’nin destek verdiği Millet İttifak’ı. Takdir milletin” dedi. 

AK PARTİ Gazipaşa İlçe Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, yarın yapılacak 13. Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri’ne yönelik açıklama yaptı. Seçim sürecinde Gazipaşa’da gidilmedik mahalle, çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmadıklarını belirten Doğan, 23 mahallede yoğun katılımlı mahalle toplantıları yaptıklarını dile getirdi. AK Parti Gazipaşa İlçe Teşkilatı’nın, ilçe kadın kolları ve gençlik kolları yönetici ve üyelerinin seçim döneminde yoğun bir süreç geçirdiklerini ifade eden Doğan, “Artık takdir milletin. Bizler Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın yeniden seçimleri kazanması için mücadelemizi verdik. Allah’ın izniyle yarın akşam Sayın Cumhurbaşkanımızı balkon konuşması yaparken izleyeceğiz” dedi. 

BU SEÇİM, HALKINA HİZMET VAAT EDENLERLE, 
TERÖRİSTLERE ÖZGÜRLÜK VAAT EDENLERİN SEÇİMİ

Yarın yapılacak seçimlerin önemine bir kez daha değinen Başkan Doğan, “Bir tarafta vatan ve millet için mücadele eden Cumhur İttifak’ı, bir tarafta ise Demirtaş ve Öcalan’a özgürlük sloganı atan HDP’nin destek verdiği Millet İttifak’ı… Bu seçim, halkına hizmet vaat edenlerle, teröristlere özgürlük vaat edenlerin seçimi. Bu seçim, gerçekçi yatırım hamlesi yapacak Cumhur İttifakı ile hayali paralarla ülkeyi kalkındırmayı söylen ve vatandaşlara umut satan Millet İttifakı’nın seçimi. Bir tarafta yaptığı yatırım ve hizmetlerle ülkemizi gelişmiş dünya ülkeleri arasına sokan Recep Tayyip Erdoğan, bir tarafta sırtını ABD’ye dayanan ve Rusya gibi müttefikimizi karşısına alan Kılıçdaroğlu… Halkımızın sandık başına gittiğinde bu gerçekleri göz önünde bulundurarak oy kullanmalarını istiyorum” dedi. 

“ÜLKEMİZE SAYISIZ HİZMETLER KAZANDIRDIK”

21 yıllık AK Parti hükümetinin Türkiye’ye sayısız hizmetler kazandırdığını ifade eden Doğan, milli ve yerli üretimlere dikkat çekti. Savunma sanayisinde dışa bağımlı olan Türkiye’nin, AK Parti döneminde şaha kalktığına vurgu yapan Doğan, “Türkiye milli ve yerli üretimlerle savunma sanayisinde dünyanın en önemli ülkeleri arasına girdi. Türkiye’de yerli ve milli imkanlarla üretilen kara, deniz ve hava araçlarıyla birbirinden farkı yüzlere cihaz, dost ülkelere güven, içerdeki ve dışarıdaki düşmanlara ise korku saldı. Karada; Zaha, Eren, Algan, Kirpi, Hızır, Tosun, Cobra, Kaplan, Alpan, Fırtına, Pusat, Akrep, Seyit, Pars, Yörük, TÜMOSAN Pusat, BMC Amazon, Fırtına Obüs, BMC Efe, Akıncı, Vuran, Ejder, Tulpar, Ziga, Ilgaz, Korkut, Kaya, Robas Keşif ve Gözetleme Robotu ve Kaplan İnsansız Kara Aracı gibi birçok yerli ürünümüz asker ve polislerimizin yoldaşı oldu.

“YERLİ ÜRÜNLERİMİZ MAVİ VATANDA GÖREVLERİNİ İCRA EDİYOR”

TCG Anadolu, TCG (A-574), STM-MPAC Çok Maksatlı Hücum Bot, STM Açık Deniz Karakol Gemisi, Ares 85, Type-214 TN Denizaltı, MİLGEM, TS 1700 Denizaltı, TF4500 Hava Savunma Fırkateyni, TF-2000 Hava Savunma Harbi Muhribi, FAC55 Hücumbot, ADA Sınıfı Korvet, FAC Süratli Hücum Teknesi ve ismini sayamadığım milli ve yerli ürünlerimiz mavi vatanda görevlerini icra ediyor. 

HAVA ARAÇLARIMIZ TÜRK’ÜN ADINI GÖKYÜZÜNE ÇIKARDI

Bayraktar Kızılelma, KAAN Savaş Uçağı, T129 ATAK Helikopteri, GÖKBEY Genel Maksat Helikopter, Uçbey İHA, Aksungur İHA, TurkUAV Okto V3 Drone, Bayraktar Dikey İniş Kalkışlı İnsansız Hava Aracı (DİHA), ALPİN Döner Kanatlı İnsansız Hava Aracı, TurkUAV İHA, ANKA-S, KARGU Vurucu İHA, ALPAGU Vurucu İHA, Efe Mini İHA, Karayel İHA, Karayel-SU İHA, Bayraktar TB2, Bayraktar Mini İHA, Malazgirt Döner Kanat İHA, Tepegöz, ANKA, Turna Hedef Uçak Sistemi, R-300, Arı 1-T ve Şimşek gibi hava araçlarımız Türk’ün adını gökyüzüne, Göktürk – 1, Göktürk – 2 gibi uydularımız da şanımızı uzaya çıkardı. Bunların yanında yerli ve milli radar ve elektronik harp ürünleri, Silah Sistemleri, entegre güvenlik sistemleri, muhabere ve elektronik sistemler, tedarik ve AR-GE projeleri ile AK Parti hükümeti ülkemizin gücüne güç katı. Bunun yanında ülkemizin elektrikli ilk yerli otomobili, görenlerin gurur duyduğu Togg, cadde ve sokaklarımıza çıktı” dedi. 

“MİLLİ ÜRÜNLERİMİZE GÖZ DİKTİLER”

“Demirtaş ve Öcalan’a özgürlük sloganı atanların desteğini alanlar, yerli ve milli silahlarımıza sahip çıkar mı?” diye soru soran Başkan Doğan, “PKK’sı, HDP’si, FETÖ’sü, ABD’si, Siyonizm’i; hepsi ülkemizin gelişmesinden ve teröre karşı uygulanan başarılı mücadeleden çok rahatsız. Doğu’nun terörden temizlenmesi demek, Büyük Ortadoğu Projesi’nin (BOP) bitmesi demek. Doğunun terörden temizlenmesi demek, yıldır doğuda terör örgütünü maşa olarak kullanan emperyalizm ve Siyonizm’in, ülkemiz üzerindeki kolunu, kanadını kırmak demek. 

SİYONİZM’E ÇANAK TUTUYORLAR

Cumhurbaşkanımız ve Genel Başkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’a yıllardır BOP eş başkanı yakıştırması yapıldı. Sayın Cumhurbaşkanımız, yaptığı projelerle, teröre karşı uyguladığı kararlı mücadele ile ülkemizin doğusunu bölme hayli kuran emperyalist ve Siyonistlere gereken cevabı en iyi şekilde verdi. Ama bugün gelinen noktada, dün Genel Başkanımıza BOP eş başkanı diyenler, doğuda yerel yönetimlere özerklik vaat ediyor. Teröristlerin cirit attığı belediyelere kayyum atanmayacak diyor. Amaç, doğuda Türk’ün ve vatansever Kürt’lerin gücünü kırmak, kısacası devleti doğudan uzaklaştırıp, Siyonizm’in ekmeğine yağ sürmektir. Dünya gördü ki, Türkiye güçlendikçe Büyük Ortadoğu Projesi’nin gerçekleşme ihtimali yok oldu. Siyonist ve emperyalist güçler, yine maşalarını devreye sokup Büyük Ortadoğu Projesi’ni gerçekleştirmenin hayaliyle yatıp kalkıyorlar. Muhalefet ise Siyonizm’e çanak tutuyor. Halkımızın yaşananları, okumasını, görmesini ve bu gerçekleri göz önünde bulundurarak Cumhur İttifakı’na oy vermelerini istiyoruz” dedi. 

“BİZLER HİZMET, ONLAR ÖZERKLİK VAAT EDİYOR”

AK Parti hükümetinin, yerli ve milli ürünlerin yanında ülkeye birçok hizmet getirdiğini ifade eden Başkan Doğan, “Ülkemizde hastane ücretini ödeyemediği için rehin kalan hastaları unutmadık. 21 yıl önce içler acısı olan hastaneler, bakın bugün ne durumda. Günümüzde yapılan hastaneler dünya standartlarının çok çok üstünde. Yine hastanede vatandaşlara verilen hizmetler 21 yıl önce ile tartışılmaz bile. Halkımız, AK Parti iktidarı öncesi ilaç almakta bile zorlanıyordu. Yine okulların durumu ortaydı. Velilerimiz öğrencilerine kitap almakta zorlanıyordu. Üniversitelerde harçlar öğrenciler ve veliler için büyük bir yüktü. Bunların yanında spor müsabakalarının oynadığı salon ve stadyumlar yine hükümetimizin desteği ile yenilendi. 100 yıllık, 80 yıllık, 50 yıllık stadyumlar, UEFA ve FİFA standartlarına getirildi. Yine, Akdeniz ve Karadeniz’de yapılan çalışmalarda doğalgaz ve petrol keşifleri yapıldı. Karadeniz’den çıkan doğalgazın mutfaklara gelmesi an meselesi. Terörden temizlenen Gabar’da petrol bulundu. Halkımızı en çok rahatsız eden ekonomik sorunlarımızı da petrol, doğalgaz, nükleer enerji ve yeni kalkınma planlarımızla geride bırakacağız. Ülkemizi daha aydınlık, huzurlu ve bereketli günler bekliyor, bunları yaparsa AK Parti yapar… Diğerlerinin yapacağı belli, önce cezaevindekilere özgürlük, ardından özerklik…” dedi. 

“KILIÇDAROĞLU’NA RUSYA ELEŞTİRİSİ”

Muharrem İnce’nin montaj kaset kumpası üzerinden Kılıçdaroğlu’nu da eleştiren Doğan, “Maalesef geçtiğimiz gün Sayın İnce adaylıktan çekildi. Daha doğrusu çektirildi. FETÖ, Amerikan İsrail’vari bir oyun oynandı. Sırtını bunlara dayayan Kemal Kılıçdaroğlu ise Rusya’yı suçladı. Hem de sosyal paylaşım sitesi üzerinden yaptığı Türkçe ve Rusça bir paylaşımla. Seçimi kazanmaları durumunda dostluk ve işbirliğini bozmakla tehdit etti Rusya’yı… Rusya Antalya ve Gazipaşa için önemli bir ülke. Turizm tarım konusunda en büyük pazarımız Rusya. Sen nasıl birilerini gazı ile Rusya’yı karşına alırsın? Reis’imizin Rusya-Ukrayna savaşındaki dengeyi nasıl sağladığını hepimiz gördük. Bugün başkasının gazı ile Rusça paylaşım yapan, yarın Amerikan İngilizcesi ile savaş ilan eder. Halkımız, üreticilerimiz, komisyoncularımız, turizmcilerimiz, gençlerimiz, analarımız, babalarımız, kardeşlerimiz neyin ne olduğunu iyi görsün ve oy kullanırken ellerini vicdanlarına koysunlar” şeklinde konuştu.

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —