SYDV HALKIN YANINDA

GAZİPAŞA’DA SYDV müdürlüğünce 1 Eylül 2022’de başlayan Ulusal Hane Ziyaretleri kapsamında 29 mahallede 916 hane ziyaret edildi. Proje kapsamında vatandaşların ihtiyaçlarının tespit edilerek giderilmesi amaçlanıyor.

GÜNCEL 14.12.2022 12:07:00 0
SYDV HALKIN YANINDA

Gazipaşa Kaymakamlığı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) tarafından 1 Eylül 2022’de başlayan Ulusal Hane Ziyaretleri tüm ilçede devam ediyor. Vakıf tarafından görevlendirilen ekiplerce yapılan çalışmalarda 29 mahallede 916 hane ziyareti gerçekleştirildi. Proje kapsamında Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışmayı Teşvik Kanunu kapsamında yapılan sosyal yardımlardan faydalanacak vatandaşların ihtiyaçlarının tespit edilerek giderilmesi amaçlanıyor. 

“29 MAHALLEDE 916 HANE ZİYARET EDİLDİ”

Yapılan çalışmalar hakkında bilgi veren SYDV Müdürü Ali Rıza Büyükakça, “3294 sayılı Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Teşvik Kanunu kapsamında olan, düzenli ve süreli yardım programlarından faydalanan vatandaşların hanelerine 1 Eylül 2022 de başladığımız Ulusal Hane Ziyaretleri kapsamında ilçemizde Aydın, Aydıncık, Beyobası, Çalıpınar, Gazi, İstiklal, Kahyalar, Karalar, Sarıağaç, Yeni, Pazarcı, Cumhuriyet, Koru, Bakılar, Ekmel, Esentepe, Hasdere, Korubaşı, Macar, Beyrebucak, Çobanlar, Muzkent, Kırahmetler, Göçük, Gökçebelen, Güney, Zeytinada, Yakacık ve İnal mahallelerinde toplam 916 hane ziyareti gerçekleştirilmiştir” dedi. 

“ÇALIŞMALARIMIZA DEVAM EDECEĞİZ”

Yapılan ziyaretlerde vatandaşların istek ve taleplerinin dinlediğini ifade eden Büyükakça, “Yapılan ziyaretlerde vatandaşlarımızın istek ve talepleri dinlenmiş, ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın sorunlarının çözümü noktasında gerekli iş ve işlemler yürütülmüştür. Bundan sonraki süreçte de arz odaklı bir yaklaşımla çalışmalarımıza devam edeceğiz” şeklinde konuştu. 


Anahtar Kelimeler: HALKIN YANINDA