SÜS HAVUZU TEPKİSİ

.

GÜNDEM 17.08.2023 12:44:00 0
SÜS HAVUZU TEPKİSİ

GAZİPAŞA Şehirler Arası Otobüs Terminali önünde bulunan süs havuzu, bakımsızlığı ve kötü görüntüsüyle esnafların ve vatandaşların tepkisini çekiyor. Aynı kaderi yaşayan Selinus Sahili’ndeki süs havuzu da adeta bakteri yuvasını andırıyor.

Gazipaşa’da Şehirler Arası Otobüs Terminali ile birlikte inşa edilen süs havuzu, bakımsızlık nedeniyle adeta çöplüğe döndü. İlk günkü görüntüsünden eser kalmayan süs havuzundaki fıskiyeler ve aydınlatmalar da zarar gördü. Uzun süredir temizlenmediği görülen havuzun içinde çeşitli plastik atıkları, gıda paketleri ve boş karton bardaklar ile pet şişeler kirlilik yarattı. Bakımsızlığı ve kötü görüntüsüyle esnafların ve vatandaşların tepkisini çeken süs havuzu, otogarı kullanan yolcuların da dikkatinden kaçmıyor. Uzun süredir bu vaziyette bekleyen süs havuzu, Gazipaşa Belediyesi tarafından yapılacak bakım ve onarım çalışmasını bekliyor. 

 

İŞTE VATANDAŞIN TEPKİSİ

 

Süs havuzunun görüntüsünden rahatsız olan ve haber merkezimize ulaşan bir vatandaş, “Gazipaşa Otogarındaki süs havuzunun şu anki hali bu. Hali hazırda çok az çalışmaya imza atan Gazipaşa Belediyesi’nin olanları korumak konusundaki başarısızlığı da bizleri üzüyor. Lütfen haber yapar ya da paylaşır mısınız?” ifadelerini kullandı.

 

SAHİLDEKİ SÜS HAVUZU DA TEPKİ ÇEKİYOR

 

Öte yandan, Gazipaşa Selinus Sahili’nde bulunan ve uzun süredir aydınlatması ve fıskiyesi çalışmayan süs havuzunun da bakımsız olduğu görüldü. Kirli ve bakımsız haliyle dikkat çeken havuz, görüntüsüyle yerli ve yabancı ziyaretçilerin de tepkisini çekiyor. Uzun süredir temizlenmeyen ve suyu devridaim edilmeyen havuz, adeta bakteri yuvasını andırıyor. >Selçuk ÖZTÜRK


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27