SÜRÜCÜ KURSLARI VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

GAZİPAŞA’DA Pazarcı Mahallesi Gümrük Caddesi’nde yolların sürücü kursu araçları ile işgal edilmesi vatandaşları isyan ettirdi.

GÜNDEM 4.10.2023 03:16:00 0
SÜRÜCÜ KURSLARI VATANDAŞI İSYAN ETTİRDİ

İlçe genelinde yaşanan kaldırım ve yaya geçitlerinin işgali bitmek tükenmek bilmezken, Pazarcı Mahallesi Gümrük Caddesi’nde bulunan yolun eğitim alanına çevrilmesi ve sürücü kurslarına ait araçlarının işgaliyle birlikte vatandalar isyan etti. Sürücü kursunun sabah saatlerinden akşam saatlerine kadar sağ şeridi kapattığını söyleyen vatandaşlar, yetkililerin duruma el atmasını istiyor. 

 

“GÜMRÜK CADDESİ SÜRÜCÜ KURSU ARAÇLARININ İŞGALİNDEN KURTARILMALI”

Gazipaşa’nın en işlek caddelerden birisi olan Gümrük Caddesi’nin sürücü kursu araçlarının işgalinden kurtarılması gerektiğini ve caddenin Uğur Mumcu Caddesi’ne bağlanan noktaya trafik lambası konulmasını isteyen vatandaşlar; “Deniz yolunda trafik karmaşası gün geçtikçe daha da içinden çıkılmaz hale geliyor. Gümrük Caddesi şu anda tamamen sorun yumağı durumunda. İlçe yetkililerine seslenmek istiyorum. Hastane ve ambulans yolu da bu yolda ve sürücü kursu sabah 07.00’dan akşam saat 18.00’a kadar sağ şeridi kapatıyor. Deniz yoluna giriş yapacak araçlar adeta konvoy oluşturuyor. Evlerimize giriş çıkış sürekli sıkıntılı. Ölümlü kazaların yaşandığı bu yola acilen trafik lambası konulmalı. İlçenin göbeğinde en işlek caddelerden olan Gümrük Caddesi, sürücü kursu araçlarının işgalinden kurtarılmalı. Sokak kenarında oturan tüm mahalle sakinleri adına acilen önlem alınması için rica ediyorum” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27