SÜREKLİ PATLAYAN SU BORUSU “ARTIK YETER!” DEDİRTTİ

GAZİPAŞA’DA parke kaplı yolun altından geçen su borusunun sürekli aynı yerden arıza vererek yol üzerine su sızıntısı yapması, yolu kullanan mahallelileri isyan ettirdi.

GÜNDEM 7.09.2023 14:22:00 0
SÜREKLİ PATLAYAN SU BORUSU “ARTIK YETER!” DEDİRTTİ

Gazipaşa’nın Cumhuriyet Mahallesi Gemiyakası Caddesi üzerinde bulunan parke kaplı yolun altından geçen su borusunun sürekli aynı noktandan arıza verdiği belirtildi. Arıza nedeniyle yolun suyla kaplandığını söyleyen mahalle sakinleri, sürekli patlayan su borusu karşısında “Artık yeter!” dedi. Her gün aynı yerde aynı sorunla karşılaşan çevre sakinleri, sorunun yetkililer tarafından çözülmesini bekliyor. 

 

“KAZA RİSKİNİ BERABERİNDE GETİRİYOR”

Yolun altından geçen su borusunun sürekli aynı yerden arıza verdiğini belirten çevre sakinleri; “Her gün aynı sorunu yaşıyoruz. Arızayı düzeltmek için gelen görevli adeta dalga geçiyor. Her sabah aynı sorunla karşılaşıyoruz. Aynı zamanda su israfından ziyade kaza riskini beraberinde getiriyor. Artık bu soruna kesin bir çözüm bulunmasını ve arızadan gerçekten anlayan görevlileri göndermelerini istiyoruz. Yol her sabah su içinde oluyor. Yoldan geçenler ne kadar dikkatli olmaya çalışsa da resmen kazaya davetiye çıkarıyor. Artık su borularının yenileriyle değiştirilmesi gerektiği kanaatindeyiz. Yetkililerden yardım istiyoruz” ifadelerini kullandılar. >Aysel YILDIZ