SPORTİF AKTİVİTELERLE EĞLENDİLER

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından Kur’an kursu öğrencilerine yönelik Güney Mahallesi Camii’nde sportif etkinlikler düzenlendi.

GÜNDEM 1.08.2024 10:18:00 0
SPORTİF AKTİVİTELERLE EĞLENDİLER

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Müftülüğü iş birliğinde yaz Kur’an kursu öğrencilerinin dini bilgilerin yanında sosyal ve sportif faaliyetlerini gerçekleştirebilmeleri adına Güney Mahallesi Camii’nde etkinlik düzenlendi. Camileri çocukları sevdirmek amacıyla yapılan etkinlikler kapsamında Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü’nde görevli antrenörleri eşliğinde öğrencilerle daha önce okçuluk, yüzme, badminton, masa tenisi, akıl ve zeka oyunları ile basketbol ve voleybol oyunları oynanmıştı. Bu hafta ise Güney Mahallesi Camii’nde matrak, futbol, tenis, kamp oyunları ve playstation turnuvası yanında geleneksel oyunlar da oynandı.  Gençlik Spor İlçe Müdürlüğü Kapalı Spor Salonu’nda ise uzman antrenörler eşliğinde badminton, okçuluk ile akıl ve zeka oyunları oynandı. Sosyal medya ve zararlı alışkanlıklarla ilgili seminerinde verildiği etkinliğin sonunda ise İlçe Müftülüğü tarafından katılımcılara çeşitli ikramlarda bulunuldu.


“CAMİLERİMİZİ ÇOCUKLARIMIZA SEVDİRİYORUZ”
Bu tür faaliyetlerin öğrencilerin Yaz Kur’an kurslarına olan ilgilerini artırdığını ifade eden İlçe Müftüsü Fahri Başar, “Çocuklarımız ve gençlerimizin boş zamanlarını değerlendirmelerinde yardımcı olmak, yaz tatilini daha etkili ve verimli kullanmalarını sağlamak ve camilerimizi çocuklarımıza sevdirmek amacıyla bu tür etkinlikler yapıyoruz.  Etkinlikte görev alan ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE