'SPOR OKULLARI PROJESİ' SÜRÜYOR

GENÇLİK ve Spor Bakanlığınca (GSB) hataya geçirilen ‘Spor Okulları Projesi’ çerçevesinde İlçe Gençlik ve Spor Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen tenis, badminton ve cimnastik kursları Gazi Spor Salonu’nda devam ediyor.

SPOR 24.05.2024 10:16:00 0

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın her yıl 81 ilde düzenlediği ‘Spor Okulları Projesi’ ile Gazipaşa’da da öğrenciler çeşitli branşlarda ücretsiz sportif faaliyetlerden destek alıyor. Türkiye genelinde 37 farklı branşta kayıtlı 33 bin 224 sporcunun eğitim aldığı GSB Spor Okullarında Gazipaşa’da ise tenis, badminton ve cimnastik alanlarında kurslar veriliyor.


“FİZİKSEL VE ZİHİNSEL GELİŞİMLERİNE KATKI SAĞLIYORUZ”
Gazipaşa Gazi Spor Salonu’nda verilen eğitimlerde çocukların ve gençlerin fiziksel ve zihinsel gelişimine katkı sağlamak amacıyla eğitimlerinin devam ettiğini dile getiren Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, “Çocuklarımızın ve gençlerimizin yeteneklerini keşfetmesi ve sosyalleşmelerine yardımcı olmak amacıyla tenis, badminton ve cimnastik branşlarda ücretsiz spor eğitimi veriyoruz. Uzman antrenörler eşliğinde, gençler ilgi duydukları alanlarda daha da profesyonelleşme fırsatı buluyor” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ' OKULLARI PROJESİ' SÜRÜYOR