"SPOR OKULLARI PROJESİ" DEVAM EDİYOR

GAZİPAŞA Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, Gençlik ve Spor Bakanlığınca (GSB) hataya geçirilen ‘Spor Okulları Projesi’ kapsamındaki faaliyetlerine devam ediyor.

Gazipaşa’da sportif faaliyetlerine devam eden Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ‘Spor Okulları Projesi’ kapsamında Gazi Spor Salonu’nda jimnastik, badminton ve okçuluk kursları açıldı. Öğrencilerin spora yönelmeleri ve spor ile birlikte sağlıklı bir yaşam sürmeleri için ‘Spor Okulları Projesi’ kapsamında faaliyetlerine devam edeceklerini belirten Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş, öğrencilere kurslara katılmaları için çağrıda bulundu.


“KAYITLAR YIL BOYUNCA DEVAM EDECEK”
Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş; “Gazi Spor Salonu’nda ‘Spor Okulları Projesi’ kapsamında verdiğimiz kurslarımız, öğrencilerimiz katılımları ile devam ediyor. Jimnastik, badminton ve okçuluk kurslarımıza öğrencilerimizin talepleri doğrultusunda yeni kayıtlar alıyoruz ve kurslarımıza kayıtlar yıl boyunca devam edecek. Öğrencilerimiz yeter ki kurslara katılmak istesinler, biz her zaman buradayız. Spora yönelmek isteyen öğrencilerimiz kurslarımıza bekliyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ



Anahtar Kelimeler: " OKULLARI PROJESİ" DEVAM EDİYOR