SPOR DALI EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

SPOR DALI EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi” programı bu hafta Ahmet Tuncer, Muzkent ve Atatürk İlkokullarında gerçekleştirdi.

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi” projesi devam ediyor. İlkokul öğrencilerine sporu sevdirmek ve sporu bir yaşam tazı haline dönüştürmelerini sağlamak amacıyla yapılan eğitimler, bu hafta Ahmet Tuncer, Muzkent ve Atatürk İlkokullarında gerçekleştirildi. 4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik yapılan spor dalı eğitimlerinde uzman eğitmenler ve antrenörler eşliğinde farklı spor dallarında branş tanıtımı yapıldı. 


Eğitimler sayesinde öğrenciler futbol, basketbol, voleybol, badminton, atletizm, hentbol, jimnastik, karete, okçuluk, güreş, drama, çocuk atletizmi, futsal, masa tenisi, satranç, dart ve bocce petank gibi çeşitli spor branşları eğlenerek öğrenme imkanı buldu.


“ÖĞRENCİLERİN POTANSİYELLERİ KEŞFEDİLİYOR”
Etkinlik ile ilgili açıklama yapan İlçe Gençlik ve Spor Müdürü Yusuf Ateş, “İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte organize ettiğimiz spor dalı eğitimlerimiz ile sporun yaşam tarzına dönüştürülmesi hedeflenirken, branşlarında uzman eğitimcilerin ve çocuklarımızın potansiyellerini keşfetmeleri ve gelişmeleri sağlanıyor. Branş tanıtımları ile öğrencilerimiz hem eğleniyor,  çhem de çeşitli spor branşlarını deneyimliyor. Bizler, sporu yaşam tarzı haline gelmiş her çocuğun ilçemizde sporla yetişmesini umut ediyoruz.” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE



Anahtar Kelimeler: EĞİTİMLERİ SÜRÜYOR