"SPOR DALI EĞİTİMİ" DEVAM EDİYOR

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü tarafından gerçekleştirilen 2023-2024 Eğitim Öğretim Yılı’nda 4. Sınıflarda “Spor Dalı Eğitimi” kapsamında sportif faaliyetler ve fiziksel aktiviteler yapılmaya devam ediyor.

SPOR 1.12.2023 15:27:00 0

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü, ilçede çeşitli faaliyetler göstermeye ve kişilerde spor bilinci uyandırmaya devam ediyor. Bu kapsamda 4. Sınıflarda “Spor Dalı Eğitimi” kapsamında Gençlik ve Spor İlçe Müdürü Yusuf Ateş kontrolünde Cumhuriyet İlköğretim Okulu, İstiklal Şehit Süleyman Gür İlköğretim Okulu ve Gazi Mustafa Kemal İlköğretim Okulunda öğrencilerle sportif faaliyetler ve fiziksel aktiviteler yapılmaya devam ediyor.


“ÖĞRENCİLERDE SPOR BİLİNCİ UYANDIRMAYI HEDEFLİYORUZ”
Gazipaşa Gençlik Spor Müdürü Yusuf Ateş “Spor Dalı Eğitimi” hakkında değerlendirme yaparak; “İlçemizde yürüttüğümüz sportif faaliyetlere hız kesmeden devam ediyoruz ve öğrencilerde spor bilinci uyandırmayı hedefliyoruz. Öğrencilerimize en iyi şekilde sunmaya çalıştığımız “Spor Dalı Eğitimi” kapsamında yaptığımız sportif faaliyetlerimiz ve fiziksel aktivitelerimiz öğrencilerimiz için hız kesmeden devam edecek ve aramıza katılmak isteyen öğrencilerimizi bekliyoruz. Öğrencilerimize tavsiyemiz; vücutlarını hareketsiz bırakmasınlar. Biz de elimizden geleni yapmaya ve bu kapsamda dersler vermeye devam edeceğiz.” dedi. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: " EĞİTİMİ" DEVAM EDİYOR