SPOR BRANŞLARI TANITILDI

GENÇLİK ve Spor İlçe Müdürlüğü ile İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün ortaklaşa düzenlediği “İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi” programı bu hafta Cumhuriyet, Fadime Tuncer ve Gazi Mustafa Kemal İlkokullarında gerçekleştirildi.

SPOR 20.05.2024 10:25:00 0
SPOR BRANŞLARI TANITILDI

Gazipaşa Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü koordinesinde düzenlenen “İlkokullarda Spor Dalı Eğitimi” projesi devam ediyor. İlkokul öğrencilerine sporu sevdirmek ve sporu bir yaşam tazı haline dönüştürmelerini sağlamak amacıyla yapılan eğitimler, bu hafta Cumhuriyet, Fadime Tuncer ve Gazi Mustafa Kemal İlkokullarında gerçekleştirildi.


YETENEKLER KEŞFEDİLİYOR 
4’üncü sınıf öğrencilerine yönelik yapılan spor dalı eğitimlerinde uzman eğitmenler ve antrenörler eşliğinde farklı spor dallarında branş tanıtımı yapıldı. Eğitimler sayesinde öğrenciler futbol, basketbol, voleybol, badminton, atletizm, hentbol, jimnastik, karete, okçuluk, güreş, drama, çocuk atletizmi, futsal, masa tenisi, satranç, dart ve bocce petank gibi çeşitli spor branşları eğlenerek öğrenme imkanı buldu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: BRANŞLARI TANITILDI