SPOR AKADEMİLERİNE HAZIRLIK KURS KAYITLARI BAŞLADI

GAZİPAŞA’DA Spor Akademilerine gitmek isteyen öğrenciler için hazırlanan kurslara kayıtlar başladı.

SPOR 17.11.2023 09:55:00 0
SPOR AKADEMİLERİNE HAZIRLIK KURS KAYITLARI BAŞLADI

Antrenör Yusuf Emre Küçüktuncer tarafından verilecek olan “Spor Akademilerine Hazırlık Kursu” kayıtları başladı. Spor Akademisine gitmek isteyenleri kursa davet eden Antrenör Yusuf Emre Küçüktuncer, haftanın üç günü kurslarına devam edeceklerini belirterek kurs hakkında bilgilendirme yaptı.
 

“FİZİKİ YETERLİLİK SINAVLARINA HAZIRLIK YAPILMASINI SAĞLIYORUZ”
Spor Akademilerine Hazırlık Kursu hakkında açıklama yapan Antrenör Yusuf Emre Küçüktuncer; “Kayıt almaya henüz yeni başladık ve bununla eş zamanlı olarak hazırlamış olduğumuz kurslarımız da başladı. Sınav tarihine kadar eğitimlerimiz;  parkur kondisyon antrenmanları şeklinde devam edecek. Haftanın 3 günü bu eğitimlerimize devam edeceğiz. Kurs içerisinde; POMEM, PMYO, PAEM, BESYO, astsubaylık, uzman çavuşluk, ormancılık, bekçilik gibi yetenek sınavıyla alan meslek gruplarının parkur ve fiziki yeterlilik sınavlarına hazırlık yapılmasını sağlıyoruz. Kurslarımıza katılmak isteyen arkadaşlarımızı bekliyoruz” dedi.


Spor Akademilerine Hazırlık Kursları hakkında bilgi almak isteyenler ise 0536 911 52 37 numarayı arayarak bilgi alabilir. >Aysel YILDIZ