SÖZLER TUTULDU

AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan “Gazipaşa’ya Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetler, yatırımlar geldi. İnşallah gereken cevabı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir.” dedi.

SİYASET 13.05.2023 16:30:00 0
SÖZLER TUTULDU

Gazipaşa AK Parti İlçe Başkanı Ali Doğan,14 Mayıs’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı ve 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimine sayılı saatler kaldığını belirterek seçim çalışmalarını ilçede tamamladıklarını dile getirdi. 

Ak Parti İlçe Teşkilatı olarak Antalya milletvekili adaylarımızla birlikte dolu dolu programlar yaparak çok verimli bir seçim çalışması gerçekleştirdik diyen Başkan Doğan,“Merkez dahil bütün mahallelerimize ulaştık seçmenlerimizin sorunlarını dinledik ve taleplerini yerine getirdik.Sayın Bakanımız Mevlüt Çavuşoğlu’nun sayesinde Gazipaşa’ya Cumhuriyet tarihinde yapılmayan hizmetler, yatırımlar geldi. İnşallah gereken cevabı hemşehrilerimiz sandıkta verecektir. Takdir milletimizin ” ifadelerini kullandı.

MR İÇİN ALANYA’YA GİDİLMEYECEK

İlçede sağlıktan turizm ve ticarete kadar birçok alanda yatırımlar yapıldığını kaydeden Başkan Doğan, özellikle sağlık alanında vatandaşlarımızı en çok heyecanlandıran Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne Emar(MR) cihazının gelmiş olması.

Dışişleri Bakanımız Sayın Mevlüt Çavuşoğlu daha birkaç gün önce “Burası Kemer’den daha büyük bir ilçe. Burada MR neden yok. Buraya hemen bir MR koyalım. Önümüzdeki hafta bunu hallediyoruz, birileri gibi boş sözler verdi dedirtmiyoruz. Bu hafta Elmalı, Kemer’le beraber Gazipaşa’da da MR işlemi hallolacak.” demişti. Sağolsun Bakanımız hemen MR sorununu çözdü ve MR cihazını ivedilikle Gazipaşa Devlet Hastanesi’ne getirdi. Hatta buradan da bunun müjdesini vereyim şu anda cihazın kurum işlemleri yapılıyor. Hemşehrilerimiz artık MR çektirmek için Alanya’ya gitmek zorunda kalmayacak. Gazipaşa çok yakında MR cihazına kavuşacak. İlçemize hayırlı uğurlu olsun” dedi.

GÜMRÜK’TE ZAMAN KAYBI OLMAYACAK

Başkan Doğan, “İhracat firmalarının gümrük işlerini Antalya’dan değil de artık Alanya’dan yapacak olması da Gazipaşa, Alanya, Gündoğmuş ve hatta Manavgat’taki ihracatçı firmalara çok büyük bir katkı sağlayacaktır.” dedi. Doğan, Sebze haline yapmış olduğumuz ziyaretlerde sebze ve meyve ihracatı yapan firmaların gümrük işlemlerinin Antalya’dan yapılıyor olmasının kendilerine ciddi zaman kaybı yaşattığını söyleyen esnafımız bu konuda Çavuşoğlu’ndan destek istemişti. Bakanımız , hal esnafının talebini yerine yetirmek için yetkilileri harekete geçirdi. Bu haber de hal esnafı ve ihracatçı firmalar tarafından büyük sevinçle karşılandı.” dedi.

VİZE SORUNU ÇÖZÜLDÜ

İlçe Başkanı Ali Doğan, “Gazipaşamız’da önce sadece küçük araçlara vize yapılıyordu. Büyük araçlar vize işlemleri için Konaklı’ya gitmez zorunda kalıyordu. Şimdi büyük araçların da vizeleri artık ilçemizde yapılmaya başlandı. Vatandaşlarımız bu hizmetten yararlanmaya başladı. İlçemize hayırlı olsun” dedi.

 

YAT LİMANI’NDA SONA GELİNDİ

Yat Limanı çalışmalarında sona gelindiğini kaydeden Doğan, “ Yat limanı bitti sayılır. Orası marina olacak. Açıldığı zaman tam kapasite çalışana kadar da ruhsatlı tekneler marinaya bağlanabilecek. Hem turizm hem de balıkçılık açısından çok önemli bir yatırım olacak.” şeklinde konuştu.

 İKİNCİ NOTER GELECEK

İlçenin kapasitesinin git gide büyüdüğünü ifade eden Başkan Doğan,  “Gazipaşa’ya ikinci bir noter ihtiyaç olmuştu. İlçemize ikinci noteri de getireceğiz” dedi.

Bakanımızın verdiği sözleri gerçekleştirmesinin  gururu içindeyiz diyen Doğan, Gazipaşa yatırımlara doyacak. İnşallah gereken cevabı hemşehrilerimiz sandıkta verecek. NGazipaşa halkına güveniyorum. 21’inci yüzyıl ve Cumhuriyetimizin ikinci yüzyılı dünyada Türkiye Yüzyılı olacak.” İfadeleri kullandı.

 


Anahtar Kelimeler: SÖZLER TUTULDU