"SORUNLARI KENT ANALİZİYLE ÇÖZECEĞİZ"

.

SEÇİM çalışmaları kapsamında Gazipaşa’ya gelip, SP Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan ve SP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Sedat Kaplan’la Manşet Gazetesi’ni ziyaret eden SP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, Antalya’nın 19 ilçesindeki sorunları çözmek için kent analizi yaptırdığını dile getirdi. 


Saadet Partisi (SP) Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin; SP Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan, SP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Sedat Kaplan ve beraberindeki heyetle birlikte Gazipaşa’da seçim çalışması gerçekleştirdi. Bu kapsamda ilçe halkı ve esnafla bir araya gelen Bilgin ve SP heyeti, Gazipaşa Manşet Gazetesi’ne ziyarette bulundu. Yerel Seçimlere az bir süre kala çalışmalarına hız veren Büyükşehir Adayı Bilgin ve Gazipaşa Adayı Kaplan, Antalya ve Gazipaşa’da hayalini kurdukları projelerden bahsederek, seçmenden destek istediler.


“MİLLİ GÖRÜŞ BELEDİYECİLİĞİ YENİDEN DOĞACAK”
Saadet Partisi’nin geçmiş 50 yıllık tarihinde hizmet destanı yazarak, 1989-2004 yılları arasındaki 15 yılda hizmette devrim yapılarak Milli Görüş belediyeciliğinin marka olduğunu söyleyen Bilgin, ziyarette Gazipaşa ve Antalya’nın sorunlarına da değindi. Antalya ve 19 ilçede seçim çalışmalarını hummalı bir şekilde sürdürdüklerini dile getiren Bilgin, “Seçim öncesi Antalya ve ilçelerinde kapsamlı bir çalışma yaptık. Merkez ve 19 ilçede toplam 1 milyon kişiye mesaj atarak vatandaşlarımızın önerilerini aldığımız bir rapor oluşturduk. Bu çalışmayla bir kent analizi çıkardık. Vatandaşların dile getirdiği sorunları tek tek not edip o rapora dahil ettik. Milli Görüş Belediyeciliği ile bu sorunları çözmek bizim hedefimiz haline geldi” dedi. 


“GÜZEL HİZMETLER YAPMAK İSTEYEN SAADET KADROLARI VAR”
SP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Sedat Kaplan, “Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Sayın Ersan Bilgin ve parti yöneticilerimizin çalışmasıyla bir rapor ortaya çıktı. Raporda Gazipaşa’nın eksikleri, vatandaşların istekleri ve ilçenin ihtiyaçları gözler önüne serildi. Ulaşım, altyapı, imar, belediye hizmetleri gibi birçok konuda şikayetler var. Bunun yanında merkezi hükümetin uyguladığı yanlış politikalar nedeniyle emeklimiz, çiftçimiz, köylümüz, hayvancımız, esnafımız zor günler geçiriyor. Toplumun bütün kesiminde sıkıntılar var. Bu ülkede güzel hizmetler yapmak isteyen Saadet kadroları var. Bunu da yerel seçimlerden başlatmak gibi bir hedefimiz var. Bizler Gazipaşa’nın, Antalya’nın ve güzel ülkemizin sorunlarını çözmek için bu yoldayız. Bu yolda başarılı olabilmek için tüm seçmenlerin desteğine ihtiyacımız var” ifadelerini kullandı. 
SP Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan ise, yerel ve ulusal düzeyde yaşanan sorunların Milli Görüş belediyeciliği ve Milli Görüş politikalarıyla çözüleceğini belirterek, SP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin ve SP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Sedat Kaplan için destek istedi. 


Bilgin ve beraberindeki heyet, Manşet Gazetesi ailesine misafirperverlikleri için çok teşekkür etti. 


Gazipaşa Manşet Gazetesi İmtiyaz Sahibi Selçuk Öztürk, “SP Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ersan Bilgin, SP Gazipaşa İlçe Başkanı Nuri Kaplan, SP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Sedat Kaplan ve beraberindeki heyete, nazik ziyaretleri için teşekkür ederim” dedi. >Aysel YILDIZ