SÖNMEZ'DEN ESNAFA KREDİ MÜJDESİ

ESNAF ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, esnaflara 50 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanı sağlanacağının müjdesini verdi.

GÜNDEM 13.03.2024 10:22:00 0
SÖNMEZ

Gazipaşa Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Akbank Mahmutlar Şube Müdürü Halil Kırışır ve KOBI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Orçun Bayık ile yaptığı görüşme neticesinde Gazipaşalı esnaflara nefes aldıracak kredi müjdesini duyurdu. Başkan Sönmez, açıklamasında esnaflara 50 bin TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ve ipoteksiz kredi imkanı sağlanacağının altını çizerek, ayrıca isteyen esnaflara %1.99 oranla pos cihazı ve aidatsız ticari kredi kartı imkanı sağlanacağını ifade etti. 


DAHA ÖNCE AKBANK MÜŞTERİSİ OLMAYANLARA VERİLECEK
Mobilden işlem yapamayan esnaflara odadan yardımcı olunacağını söyleyen Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, açıklamasında “Akbank Mahmutlar Şube Müdürü Halil Kırışır ve KOBI Müşteri İlişkileri Yöneticisi Orçun Bayık ile görüşmelerimiz sonucunda mobilden esnaflara 50.000 TL sıfır faizli 12 ay taksitli kefilsiz ipoteksiz kredi imkanı sağlanacaktır. Ayrıca isteyenlere %1.99 oranla pos cihazı, aidatsız ticari kredi kartı imkanları da bulunmaktadır. Ayrıntılı bilgi için 0242 528 77 96 numaradan şubeye ulaşılabilir. Mobilden işlem yapamayan üyelerimize Esnaf Odamız aracılığıyla yardımcı olunacaktır. (Tek şart daha önce Akbank müşterisi olmamış olmak) ” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: SÖNMEZ' ESNAFA KREDİ MÜJDESİ