Tarih: 20.01.2024 10:48

SON SÖZ ÜYELERİN

Facebook Twitter Linked-in

CHP’ye gönül veren yaklaşık 2 bin üye, CHP Gazipaşa Belediye Başkanı adayının belirlenmesi için yarın yapılacak önseçimde sandık başına gidecek. Önseçimi demokrasi şöleni olarak yorumlayan CHP İlçe Başkanı Oğuz, tüm partilileri ve ilçe halkını önseçime davet etti. 


GAZİPAŞA’DA, Cumhuriyet Halk Partisi’nde (CHP) yarın önseçim heyecanı yaşanacak. 31 Mart Mahalli İdareler Seçimi öncesi kendi adayını belirlemek için önseçime giden CHP, 8 aday adayının arasından Gazipaşa Belediye Başkanı adayını netleştirecek. CHP Parti Meclisi (PM) Üyesi Ali Haydar Hakverdi’nin gözetiminde yapılacak önseçim, yarın saat 08.00’de Polatlar Düğün Salonu 1. Katta yapılacak. 10 sandığın kurulacağı önseçimde yaklaşık 2 bin üye oy kullanacak. 


ÖNSEÇİMİ KAZANAN ADAY OLACAK
CHP’nin aday adayları Cemburak Özgenç, Turan Gülcan, Ali Haydar Dikmen, Ali Kızılateş, Oya Çalık Başeğmez, Yavuz Çelik, Mehmet Ali Yılmaz ve Murat Özçelik gibi önemli isimler, seçimden zaferle ayrılmak için bir birleriyle yarışa girecek. Önseçimde en çok oy alan isim, CHP’nin Gazipaşa’daki belediye başkanı adayı olacak. CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Deniz Özdemir, yarın yapılacak önseçim öncesi adaylıktan çekildiğini ve önseçimde CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Aday Adayı Yavuz Çelik’e destek vereceğini açıklamıştı.


“HERKESİ DEMOKRASİ ŞÖLENİMİZE DAVET EDİYORUM”
Gazipaşa’da önseçim kararı alınması için yönetim kararı alan ve önseçim için gerekli girişimlerde bulunan CHP Gazipaşa İlçe Başkanı Fahri Oğuz, önseçimi demokrasi şöleni olarak yorumladı. Adayın üye tabanlı önseçimle yapılmasının CHP’ye güç verdiğini dile getiren Başkan Oğuz, “Bizler üyelerimize ve Gazipaşa halkına verdiğimiz sandık sözünü yerine getirdik. Ben ve yönetim kurulu üyelerimiz, ‘kutsalımız’ dediğimiz sandığa sahip çıktık. Pazar günü demokrasi şöleni yaşayacağız. Birbirinden değerli aday adaylarımızın yarışacağı demokrasi şölenimizde adayımızı belirleyeceğiz. Gazipaşa’ya ve partimize katkı sağlama hedefiyle yola çıkan aday adaylarımızın hepsine başarılar diliyor, partililerimizin ve ilçe halkının, demokrasi şölenine katılmalarını bekliyoruz” dedi. 


“BİZİM OLANIN YİNE BİZDE KALMASINI SAĞLAYACAĞIZ”
“Gazipaşa’da seçim varsa favorisi Cumhuriyet Halk Partisi’dir” diyerek açıklamasını sürdüren Başkan Oğuz, “Sandıktan çıkan adayımızın etrafında birleşeceğiz ve bu seçimi kazanacağız. 2019 seçimlerinde bizim olan belediyeyi nasıl geri aldıysak, 31 Mart seçimlerinde de bizim olanın yine bizde kalmasını sağlayacağız” şeklinde konuştu. >Selçuk ÖZTÜRK




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —