SON SÖZ GENÇLERİN

GAZİPAŞA’DA yarın yapılacak olan CHP 17. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde Yunuscan Karaduman, Selahattin Güven ve Meriç Uğur isimleri başkanlık için yarışacak. Kongrede son sözü CHP’li gençler söyleyecek.

SİYASET 3.08.2024 10:02:00 0
SON SÖZ GENÇLERİN

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Antalya ilçe örgütlerinde devam eden seçim heyecanı Gazipaşa’da en üst seviyede yaşanıyor. CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları Başkanlığı için 4 Ağustos Pazar günü (yarın) seçime gidecek. CHP 17. Olağan Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi saat 11.00’de Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak.


GENÇLİK KOLLARI BAŞKANI OLMAK İÇİN YARIŞACAKLAR 
Kongreye, CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı’na geçtiğimiz günlerde aday olduğunu açıklayan 3 isim de iddialı giriyor. Kongrede “Ayrışarak değil, birleşerek geliyoruz” sloganıyla Yunuscan Karaduman, “Bir çift mavi gözün ışığında ilelebet” sloganıyla Selahattin Güven ve “Bütün ümidim gençliktedir” sloganıyla yola çıkan Meriç Uğur, CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanı olabilmek için yarışacak. Kongrede Yunuscan Karaduman kırmızı, Selahattin Güven mavi ve Meriç Uğur beyaz renk pusula ile seçime girecek.


“HEP BİRLİKTEYİZ”
CHP Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları tarafından yapılan açıklamada ise “Hep birlikteyiz. Kazananın hepimizin olacağı, kardeşliğin ve yoldaşlığın önde olduğu bir seçime hazırız. Gençlerimize hayırlı olsun ve aday arkadaşlarımıza başarılar dileriz” ifadelerine yer verildi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: GENÇLERİN