SON 110 GÜN KALDI!

SMA Tip-1 hastası 27 aylık Arya Öztürk’ün ikinci ve son valilik onaylı bağış kampanyası, 14 Ağustos’ta sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına izin verilmeyeceği kampanyanın bitmesine sadece 110 gün kaldı.

GÜNDEM 27.04.2024 10:36:00 0
SON 110 GÜN KALDI!

GAZİPAŞA’DA yaşayan Nurcan ve Hamza Öztürk’ün 27 aylık SMA Tip-1 hastası bebekleri Arya Öztürk’ün bağış kampanyasının bitmesine sayılı günler kaldı. Valiliğin ikinci kez onayladığı kampanya, 14 Ağustos Çarşamba günü sona eriyor. Üçüncü kez valilik onayına izin verilmeyeceği bağış kampanyanın bitmesine ise sadece 110 gün kaldı. Tedavisinin Dubai’de gerçekleştirileceği Arya’nın Zolgensma gen tedavisini alması için 801 bin dolara (26 milyon) daha ihtiyaç var.


“ARYA İÇİN BİRLİK OLALIM”
Baba Hamza Öztürk, “Tek evladımız olan bebeğimiz Arya 27 aydır ölümcül kas hastalığı ile mücadele ediyor. Kızımızı kucağımıza aldığımız günkü heyecanımız darmadağın olduktan sonra bu sürece kadar çok yol kat ettik. İçten içe eriyen evladımız hayata tutunabilsin diye yılmadan kampanyamıza devam ediyoruz. Kampanyamız şuanda yüzde 56 diliminde. Bebeğimizin ikinci valilik onayı ne yazık ki 110 gün sonra yani 14 Ağustos’ta bitecek. Bu sebepten dolayı Arya için yapacağınız 10 lira bağış bile çok önemli. Lütfen sesimizi duyun… Arya’ya nefes olalım” diyerek bağış çağrısında bulundu. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: KALDI!