SOKAKTAKİ CANLARA KARŞI DUYARLI OLALIM!

GAZİPAŞA’DA hasta halde bulunan kedinin tedavisi için giden ekipler, ihbarda geç kalındığını ve kedinin öldüğünü söyleyerek vatandaşları daha duyarlı olmaya davet etti.

GÜNDEM 11.09.2023 10:49:00 0
SOKAKTAKİ CANLARA KARŞI DUYARLI OLALIM!

Sokak hayvanlarına vatandaşlar tarafından yeterince duyarlı davranılmadığını ve farkındalığın artması gerektiğini söyleyen hayvanseverler, ise sokakta yardıma muhtaç olarak gördükleri hayvanlar için, ilgili yelere ihbarda bulunmalarını istedi.

 

“MESAİ SAATLERİNDE VE MESAİ SONRASINDA DA SOKAKTAKİ CANLARI UNUTMAYALIM”

Sokakta bulunan hayvanların da sağlık problemleri olduğu zaman insanların olduğu gibi hayvanların da anında tedavi için gerekenlerin yapılması gerektiğini söyleyen hayvanseverler; “Mesai saatlerinde ve mesai sonrasında da sokaktaki canları unutmayalım. Sokaktaki canlar konusunda farkındalığımızı arttıralım ve daha duyarlı olmaya çalışalım. Bir kedimiz geç fark edildiği için hayata tutunamadı ve bu durumun tekrar etmesini istemiyoruz. İnsanlarımızı duyarlı olamaya davet ediyoruz” diyerek farkındalık yaratmaya çalıştılar.

Yolda, sokakta gördüğümüz hayvanlarda bir değişiklik olduğunu sezdiğimizde ise; Mesai saatleri içinde Veteriner Birimi: 0533 955 72 07, mesai saatleri dışında ise Zabıta Ekibi: 0533 955 72 14 numaralarının arayabilirsiniz. >Aysel YILDIZ


Anahtar Kelimeler: SOKAKTAKİ CANLARA KARŞI DUYARLI OLALIM!