SOKAKLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

KARALAR Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sokaklar Arası Futbol Turnuvası başladı.

SPOR 9.12.2022 16:53:00 0
SOKAKLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI

Toplamda dokuz takımın katıldığı futbol turnuvasında birlik, beraberlik ve sporun sağlık açısından önemine dikkat çekiliyor. Çarşamba günü saat 19.30’da başlayan turnuvaya, Ak Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Ali Doğan, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Av. Nazmiye Gül Özgörü ve mahalle muhtarları katıldı. Turnuvanın açılış maçı, AK Parti İlçe Başkanı Doğan’ın başlama vuruşuyla başladı. Büyük çekişmeye sahne olacak Sokaklar Arası Futbol Turnuvası’nın maçları her çarşamba saat 19.30’da oynanacak. 

Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği’nce düzenlenen turnuvada yer alan takımlara ve açılış maçına katılan davetlilere teşekkür eden Karalar Mahallesi Muhtarı Latif Oktay, “Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen Sokaklar Arası Futbol Turnuvası başladı. Birlik ve beraberliğin pekişmesi için düzenlenen turnuvamızda, sporun insan sağlığı üzerindeki önemine dikkat çekmek istedik.  Turnuvamız, her çarşamba saat 19.30’da oynanacak maçlarla devam edecek. Her çarşamba 4 maçın oynandığı müsabakalar 19.30’da başlayıp, 00.00’da sona erecek. Turnuvaya katılan takımlarımıza ve açılış maçında bizleri yalnız bırakmayan herkese teşekkür ediyorum” dedi. 

Dernek tarafından düzenlenen ve geleneksel hale gelen Sokaklar Arası Futbol Turnuvası’nın amacının birlik, beraberlik ve sporun sağlık açısından önemine dikkat çekmek olduğunu ifade eden Karalar Mahallesi Kalkınma ve Dayanışma Derneği Başkanı Mehmet Yaman, turnuvaya katılan takımlara, Mahalle Muhtarı Latif Oktay’a ve turnuvanın açılışına gelen herkese teşekkür etti. 


Anahtar Kelimeler: SOKAKLAR ARASI FUTBOL TURNUVASI BAŞLADI