SİVRİSİNEKLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

ANTALYA Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Çevre Sağlığı Birimi, sivrisinek şikâyetlerinin artması üzerine sahil kesimlerinde ve piknik alanlarında ilaçlama çalışması yaptı.

GÜNDEM 21.06.2024 10:12:00 0
SİVRİSİNEKLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR

Hava sıcaklığının son günlerde iyice etkisini gösterdiği ilçede, vatandaşların sivrisinek şikâyetleri de günden güne artıyor. Özellikle sahillerde ve piknik alanlarında sivrisineklerden şikâyetçi olan vatandaşlar, Kahyalar Sahili ve sahilde bulunan mesire alanındaki durumu yetkililere bildirerek ilaçlama talebinde bulundular.  Alınan şikâyetlerin ardından talepleri değerlendirmeye alan Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Çevre Sağlığı Birimi ekipleri, sahillerde ve piknik alanlarında sivrisinekle mücadele çalışması gerçekleştirdi. 


SULAK VE OTLUK ALANLARA YOĞUNLAŞILDI
Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Çevre Sağlığı Birimi, yaptıkları ilaçlama çalışmalarında özellikle sulak ve otluk alanlara yoğunlaşarak sivrisineklerin ortaya çıktığı bölgeleri etkisiz hale getirmeye özen gösterdi. Ekipler, vatandaşların sivrisineksiz bir ortamda vakit geçirebilmeleri ve sivrisineklerden kaynaklanan sağlık sorunlarının ortadan kalkması için çalışmalara devam edecekleri aktarıldı. 


Kahyalar Sahili ve sahil yakınındaki piknik alanında sivrisinekten rahatsız olan vatandaşlar, ekiplerin ilaçlama çalışması üzerine, ekipler teşekkür ettiler. >Aysel YILDIZ

 


Anahtar Kelimeler: SİVRİSİNEKLE MÜCADELE DEVAM EDİYOR