SİVAS VALİSİ ŞİMŞEK ZİYARET EDİLDİ

GAZİPAŞA Eğitimini ve Öğretimini Destekleme Derneği tarafından eğitim gönüllülerinin katılımlarıyla düzenlenen “Doğu Anadolu Turu” gezi programında Gazipaşalı Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ziyaret edildi.

GÜNDEM 2.07.2024 10:57:00 0
SİVAS VALİSİ ŞİMŞEK ZİYARET EDİLDİ

Gazipaşa Eğitimini ve Öğretimini Destekleme Derneği tarafından “Doğu Anadolu Turu” gezi programı düzenlendi. Dernek Başkanı Mehmet Başaran ve Gazipaşa’da yaşayan eğitim gönüllerinin katılımlarıyla gerçekleşen gezide Tunceli, Van, Elazığ, Malatya, Bingöl, Muş, Tatvan, Doğubeyazıt, Iğdır, Kars, Erzurum, Erzincan, Sivas, Kapadokya ve Kayseri il ve ilçelerine gezildi.
 

VALİ ŞİMŞEK İLE AKŞAM YEMEĞİNDE BİR ARAYA GELDİLER
Sivas ili gezisi programında ise Gazipaşalı Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek’in makamına ziyaret gerçekleştirildi. Sivas’ın tarihi eserleri ve doğal güzelliklerini rehberler eşliğinde gezen heyet, akşam da Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek ile yemekte bir araya geldi. Gazipaşa Eğitimini ve Öğretimini Destekleme Derneği Başkanı Mehmet Başaran, Vali Şimşek’e nazik ev sahipliği ve gösterdiği yakın ilgi dolayısıyla teşekkürlerini iletti.


Vali Şimşek de nezaket ziyaretleri dolayısıyla Başkan Başaran’a ve ekibine teşekkür ederek, Gazipaşalı hemşehrilerini Sivas’ta ağırlamaktan büyük memnuniyet duyduğunu ifade etti. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27