Tarih: 17.11.2022 11:43

SINIR NAMUSTUR!

Facebook Twitter Linked-in

CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Antalya İl Başkanı Nuri Cengiz, İstiklal Caddesi’nde meydana gelen terör saldırısının ardından, geçen yıl CHP Genel Merkezi tarafından 81 il ve ilçe başkanlıklarına astırılan “Sınır Namustur” pankartlarını hatırlattı. Ortadoğulu ve Afganistanlı göçmenlerin Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisine elini kolunu sallayarak girdiklerini dile getiren Cengiz, “Aziz milletimiz; Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarını yolgeçen hanına çevirenlerden er ya da geç bunun hesabını soracaktır! Biz, bir kez daha sesleniyoruz; “Sınır Namustur.” dedi.

“UTANMIYORLAR”

“Yakalanan terörist kaçak yollarla ülkemize girmiş” diyenlerin utanmadığını dile getiren Başkan Cengiz, “Bundan bir yıl önce, Türkiye’ye yönelen kontrolsüz göçlere ilişkin “Sınır Namustur” diyerek 81 il ve ilçe başkanlıklarımıza pankartlarla eleştirdiğimizde her türlü hakareti ettiler, şimdi utanmadan bu terörist kaçak yollarla ülkemize girmiş diyorlar. Terör yuvası Ortadoğu’dan ve Afganistan’dan gelen, kim oldukları ve ne amaçla geldikleri belli olmayan, büyük bir çoğunluğu genç yaşlardaki erkeklerin oluşturduğu grupların; ellerini kollarını sallayarak ülkemize girmesine karşı tavrımız açık ve nettir. Sınır namustur” diye konuştu.

“AZİZ MİLLETİMİZ HESABINI SORACAK”

Başkan Cengiz, “2021 Ağustos ayında astığımız “Sınır Namustur” pankartı yüzünden bize hakaret edenlere, İstiklal Caddesi ve başka caddelerde yeni patlamalar olmasın diye biz, bir kez daha sesleniyoruz; “Sınır Namustur.” Vatan sınırlarını namusu bilen aziz milletimiz; on binlerce şehidin canıyla bedeli ödenmiş olan Türkiye Cumhuriyeti'nin sınırlarını yolgeçen hanına çevirenlerden er ya da geç bunun hesabını soracaktır!” şeklinde konuştu.




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —