ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI

.

SİYASET 15.01.2024 09:04:00 0
ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI

CHP Parti Meclisi’nin Gazipaşa Belediye Başkan Adayının ön seçimle belirlenmesi yönündeki kararının ardından çalışmalarını yoğunlaştıran Murat Özçelik, “Şimdi değişim zamanı, bu değişimi de Cumhuriyet Halk Partimizin özgücü olan üyelerimizin yapacağına inanıyorum. Gazipaşa bizden hizmet bekliyor.” dedi.


CUMHURİYET Halk Partisi (CHP) Gazipaşa Belediye Başkan Adaylarının girişimi ve İlçe Yönetim Kurulu’nun talebi üzerine Parti Meclisi, 2019’da ön seçim ile belirlenen Gazipaşa Belediye Başkan Adayının 31 Mart 2024 seçimi öncesi de ön seçim ile belirlenmesine karar vermesinin ardından gözler Gazipaşa’dan seçilecek olan aday adaylarına çevrildi. Ön seçimi en çok savunan isim olan Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Murat Özçelik, değişimin Gazipaşa’ya iyi geleceğine dikkat çekti. 
 

DEĞİŞİMİ ÜYELERİMİZ YAPACAK
Özçelik, değişimin üyelerin yapacağını belirterek “Şimdi değişim zamanı, bu değişimi de Cumhuriyet Halk Partimizin özgücü olan üyelerimizin yapacağına inanıyorum. Gazipaşa bizden hizmet bekliyor. Gazipaşa’mız hepimizin. İsmini ilçemize veren Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ümüzün yolundan asla sapmadan Gazipaşa’mıza hizmet edeceğiz.” ifadelerini kullandı.


VATANDAŞIMIZA EŞİT HİZMET GÖTÜRECEĞİZ
Gazipaşa’ya belediye başkanı seçilmesi durumunda hayata geçireceği çalışmalar hakkında samimi açıklamalarda bulunan Özçelik, “Tüm hemşehrilerimizle birlikte, onların ihtiyaçlarını, beklentilerini ve isteklerini dinleyerek birlikte yöneteceğiz. Belediye olarak tüm denetim mekanizmalarını hayata geçirerek her mahallemize ve her vatandaşımıza eşit hizmet götüreceğiz.” dedi.


SORUNLARI BÜTÜNCÜL PROJELER İLE ÇÖZECEĞİZ
İlçenin özellikle merkezinde trafik, otopark, kavşak ve yol sorunu olduğunu kaydeden Özçelik, akademisyenlerden oluşan bir ekiple Gazipaşa’nın tamamını ilgilendiren bütüncül projelerle sorunları çözeceğini dile getirdi.


GAZİPAŞA’YI TÜM DÜNYAYA TANITACAĞIZ
Gazipaşa Belediye Başkan Aday Adayı Murat Özçelik, açıklamasının devamında ise “Gazipaşa’mızın toplu taşıma sorununu biz çözeceğiz. Gençlerimize ve kadınlarımıza yönelik sosyal ve kültürel projelerimiz hazır. Emeklilerimiz ve yaşlılarımız için ekonomik sosyal yaşam alanları yaratacağız. Gazipaşa’mıza sosyal demokrat belediyeciliği ilçemizdeki tüm dinamiklerle bir araya gelerek hayata geçireceğiz. Değişimle birlikte Gazipaşa’mızı tüm dünyaya tanıtacağız. Değişimle birlikte Gazipaşa’mızın yüzü gülecek.” İfadelerini kullandı.


900 FARKLA MİLLETVEKİLLİĞİNİ KAÇIRMIŞTI
14 Mayıs 2023’te yapılan 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimi’nde uzun yıllardır aktif görevler aldığı partisi CHP’den 7. sıra Antalya Milletvekili Adayı gösterilen Murat Özçelik, kıl payı bir farkla milletvekilliği fırsatını kaçırmış ancak seçim bölgesi olan Alanya, Gazipaşa ve Gündoğmuş’ta CHP oylarını bariz bir şekilde arttırmıştı. Milletvekilliğini sadece 900 oyla kaybeden Özçelik, 20 ya da 21 Ocak’ta yapılması planlanan ön seçimi Gazipaşa’da değişimin ilk uygulaması olarak görüyor. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ŞİMDİ DEĞİŞİM ZAMANI