SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADILAR

SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADILAR

.

GAZİPAŞA Belediyespor Kız Voleybol Takımı, ligin son maçında deplasmanda karşılaştığı Alanya Gençlik ve Spor Kulübü’nü rahat geçti.

Kızlarımız birinci seti 25-8, ikinci seti 25-19 alarak, mücadeleyi 2-0 kazandı. Antalya Yıldız Kızlar Gelişim Ligi Doğu Grubu’nda mücadele eden Gazipaşa Belediyespor Kız Voleybol Takımı, ligin son maçında Alanya Gençlik ve Spor Kulübü’nü deplasmanda 2-0 mağlup etti. Mücadelenin başından sonuna kadar rahat bir oyun ortaya koyan temsilcimiz, birinci seti 25-8 skorla rahat tamamladı. İkinci seti de zorlanamadan 25-19 almasını bilen kızlarımız,  mücadeleden 2-0’lık galibiyetle ayrıldı. Ligi 5’inci sırada bitiren temsilcimiz, bu yıl ortaya koyduğu mücadele ile takdir topladı. 

Maçın ardından duygu ve düşüncelerini gazetemiz aracılığı ile aktaran takım kaptanı Arzu Emir “Büyük bir özveri ve antrenmanla hazırladığımız son maçımız da, Alanya’da konuk olduğumuz Alanya Gençlik ve Spor Kulübünü 2-0 mağlup ettik. Başarıları ve çalışmalarından dolayı başta Ahmet hocam olmak üzere bizlere her zaman destek olan Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Ali Yılmaz’a ve sponsorlarımıza teşekkür ediyorum” dedi. 

Antrenör Ahmet Değirmenci ise, “Sezonun son maçında karşılaştığımız Alanya Gençlik ve Spor Kulübünü 2/0 mağlup eden takımımıza ve bizlere destek olan Gazipaşa Belediye Başkanımız sayın Mehmet Ali Yılmaz’a, başkan yardımcılarımız Serkan Özkurt’a, Selçuk Özdemir’e ilgi desteklerinden dolayı teşekkür ediyorum” şeklinde konuştu.  >Aysel YILDIZ  



Anahtar Kelimeler: SEZONU GALİBİYETLE TAMAMLADILAR