'SEYROLA TİYATRO' DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN SAHNEYE ÇIKACAK

ABB Gazipaşa Kültür Merkezi’nde 22-23 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan “Deliler Boşandı” isimli tiyatrodan sağlanacak gelir, deprem bölgesindeki özel gereksinimli öğrencilerin eğitimi için bağışlanacak.

GÜNDEM 21.05.2024 09:49:00 0

Gazipaşa’da, farklı meslek dallarında çalışan bireyler ile drama kursu öğrencilerini bir araya getiren Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni ve Tiyatro Yönetmeni Suat Ertürk öncülüğünde kurulan ‘Seyrola Tiyatro’ grubu, 22-23 Mayıs tarihlerinde saat 20.30’da Antalya Büyükşehir Belediyesi Gazipaşa Kültür Merkezi’nde “Deliler Boşandı” adlı tiyatro oyunu sahneleyecek. Aziz Nesin’in kaleminden çıkan “Deliler Boşandı” adlı eserin tiyatro oyununda; Ebru Kaymak, Ümmühani Güvendik, Halil Küçükdoğan, Sema Şenli, Zeynep Ceren Sarp, Batuhan Can, Ümmühan Derya Yıldız, Dostcan Şakar, Eda Şimşek, Ali Toprak, İsmail Kartal, Nurcan Ekinci, Şennur Çağlayan Kaya, Merve Okutan Ulutaş, Güneş Kaparoğlu gibi oyuncular, oyunculuk hünerlerini sergileyecek. Tiyatro gösterisinden elde edilecek gelir, deprem bölgesindeki özel gereksinimli öğrencilerin eğitimi için bağışlanacak. Biletler, oyunun sahnelendiği gün, salonda kapıdan temin edilebilecek. 


İLÇE HALKINI DAVET ETTİ
İlçe halkına çağrıda bulunan Tiyatro Yönetmeni Suat Ertürk; “22-23 Mayıs tarihlerinde oynanacak olan “Deliler Boşandı” isimli tiyatro oyunumuz, deprem bölgesinde yaşayan özel gereksinimli öğrenciler yararına oynanacak ve elde edilen bütün geliri de bu kapsamda bağışlayacağız. Hayırlara vesile olacak olan oyunumuza bütün ilçe halkımızı davet ediyor ve katılımlarını bekliyoruz. Oyunum sayesinde hem eğlensinler hem de hayırda bulunsunlar. Şimdiden katkı sağlayacak vatandaşlarımıza ve emeği geçenlere teşekkür ediyoruz” dedi. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27