ŞEVVAL AYI UMRE TURLARINA KAYITLAR BAŞLADI

DİYANET İşleri Başkanlığı tarafından Şevval Ayı’nı kutsal topraklarda geçirmek isteyen vatandaşlara yönelik umre programı belli oldu. İlçe Müftüsü Fahri Başar umre programını paylaşarak, kayıtların başladığını duyurdu.

26.01.2024 11:05:00 0
ŞEVVAL AYI UMRE TURLARINA KAYITLAR BAŞLADI

Diyanet İşleri Başkanlığı, on bir ayın sultanı Ramazan ayını kutsal topraklarda geçirmek isteyen vatandaşlara yönelik farklı tur seçenekleriyle "Şevval Ayı Umre Programı" hazırladı. Vatandaşlara Şevval ayı umre turlarına dair detaylı bilgi veren Gazipaşa Müftüsü Fahri Başar, turlara kayıtların başladığını dile getirdi. Müftü Başar, 13-14 Nisan gidiş tarihli umre programına son başvuru tarihin 7 Mart olduğunu kaydetti.


“HER TÜRLÜ KOLAYLIĞI SAĞLIYORUZ”
Diyanet İşleri Başkanlığı’nın yıllardır edinmiş olduğu tecrübe ile umrecileri en güzel imkanlar ve uygun fiyatlarla Şevval ayında da götürmeye devam edeceğini belirten Başar, “Umre yolculuğu yapmaya imkanı olan tüm kardeşlerimizi İlçe Müftülüğümüze davet ediyorum. Tercih edecekleri umre programına karar veren vatandaşların, web sitesinde bilgileri paylaşılan ilgili bankalara ücret ödemelerini yapmaları gerekiyor. Ücret ödemesini yapan vatandaşlar, umre kaydını e-devlet üzerinden ya da müftülüğümüzden yapabilir. Kutsal toprakların özlemini çeken vatandaşlarımıza çıkacakları bu kutlu yolculuk hayırlı ve makbul olsun.” ifadelerini kullandı. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ŞEVVAL TURLARINA KAYITLAR BAŞLADI