Tarih: 09.02.2024 09:59

SERTGÖZ, KAHYALAR'A YENİDEN ADAY

Facebook Twitter Linked-in

31 Mart Yerel Seçim heyecanı ilçede tüm hızıyla devam ediyor. Muhtar adayları arasında da kıyasıya rekabet yaşanırken, seçim çalışmalarına devam eden adaylar, mahalle sakinlerinin desteğini almak için yoğun mücadele veriyor. 2019 seçimlerinde Kahyalar Mahallesine muhtar seçilen Mehmet Sertgöz, mahallesi için çalışmaya devam etmek istediğini ve mahallesi için projelerine yeni dönemde de devam etmek istediğini belirterek, muhtar adayı olduğunu açıkladı. Aza kadrosunu da açıklayan Sertgöz, ekibi ile mahallesini kalkındırmayı hedefliyor.
 

“DESTEK SİZDEN, HİZMET BİZDEN”
Adaylığı hakkında konuşan Kahyalar Mahallesi Muhtar Adayı Mehmet Sertgöz; “5 yıl önce muhtar seçildiğim ve büyük bir onurla görevini yürüttüğüm Kahyalar Mahallesi’nin muhtarlığına yeniden talibim. Geçen 5 yıl içinde mahallemi daha yaşanabilir hale getirmek ve vatandaşlarımızın huzur güvenliğini korumak adına yaptığım çalışmalarıma yeni dönemde de devam etmek istiyorum. 5 yıl daha görevimi layıkıyla yapacağımdan kimsenin şüphesi olmasın. Aza kadromla birlikte el ele omuz omuza verip, mahallemizi kalkındıracağız. Mahallemizin desteğini bekliyoruz. Beni destekleyen ve arkamda duran herkese teşekkür ederim” dedi.


SERTGÖZ’ÜN AZA KADROSU
Kahyalar Mahallesi Muhtarı ve yeni dönem Muhtar Adayı Mehmet Sertgöz’ün aza kadrosu ise şu şekilde: İbrahim Belen, Bayram Şahiner, Emrah Ergen, Muammer Akbaş, Necip Toksöz, Hüseyin Sönmez, Murat Gün, Hüseyin Şirin. >Aysel YILDIZ




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —