ŞENLİĞİN GÜVENLİĞİ JANDARMAYA EMANET

.

ASAYİŞ 17.07.2024 09:58:00 0
ŞENLİĞİN GÜVENLİĞİ JANDARMAYA EMANET

GAZİPAŞA’DA bu yıl 5’incisi düzenlenecek Toroslar Günnercik Yayla Şenliği’nin güvenliği yine jandarmaya emanet. Şenlik alanında güvenlik önlemlerini sıkı tutacak olan jandarma, silah atan vatandaşlara ve taşkınlık yapacak kişilere taviz vermeyecek.


Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek Toroslar Günnercik Yayla Şenliği, 19-20-21 Temmuz tarihlerinde Gazipaşa’ya 55 kilometre mesafedeki 1800 rakımlı Günnercik Yaylası’nda gerçekleştirilecek. Binlerce kişiye ev sahipliği yapacak şenliğin güvenliğini ise daha önceki yıllarda olduğu gibi yine Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı üstlenecek. 3 gün boyunca sürecek şenliğin yapılacağı alanda tedbir alacak olan Jandarma, şenlikte vatandaşların huzurlu bir şekilde eğlenmesini sağlayacak.


SİLAHA VE TAŞKINLIK YAPANA TAVİZ YOK
Şenlik alanında güvenlik önlemlerini sıkı tutacak olan jandarma, şenlik alanına girişte gerekli önlemleri alacak, araçlar ve vatandaşlar detaylı şekilde aranacak. Şenliğin yasa dönüşmesine izin vermemekte kararlı olan jandarma ekipleri, şenlik alanında silah atan vatandaşlara da kesinlikle taviz vermeyecek. Şenlikte taşkınlık yapan ve huzur bozan şahıslar da şenlik alanından ekipler tarafından uzaklaştırılacak. >Geylani TOPALOĞLU