ŞENLİĞE SİLAH YASAĞI GELDİ

.

ASAYİŞ 18.07.2024 10:35:00 0
ŞENLİĞE SİLAH YASAĞI GELDİ

GAZİPAŞA İlçe Jandarma Komutanlığı, Toroslar Günnercik Yayla Şenliği’nde ruhsatlı silahlar dahil her türlü ateşli silah ve kesici alet ile şenlik alanına girişlerinin yasaklanması yönünde Gazipaşa Kaymakamlığından olur yazısı aldı. Buna göre jandarma ekipleri üzerinde ruhsatlı silah dahil her türlü ateşli silah ve kesici alet bulunan vatandaşları şenlik alanına almayacak. 


Gazipaşa Belediyesi ve Antalya Büyükşehir Belediyesi tarafından bu yıl 5’incisi düzenlenecek Toroslar Günnercik Yayla Şenliği, yarın başlayıp Pazar günü sona erecek. Gazipaşa’ya 55 kilometre mesafedeki 1800 rakımlı Günnercik Yaylası’nda gerçekleştirilecek şenliğin güvenliği Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından sağlanacak. Şenlikte görevlendirilen 128 jandarma personeli, 3 gün boyunca sürecek şenliğin yapılacağı alanda tedbir alacak, vatandaşların huzurlu bir şekilde eğlenmesini sağlayacak.
 

SİLAH VE KESİCİ ALETE YASAK GELDİ
Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanlığı, Toroslar Günnercik Yayla Şenliği’nde ruhsatlı silahlar dahil her türlü ateşli silah ve kesici alet ile şenlik alanına girişlerinin yasaklanması yönünde Gazipaşa Kaymakamlığından olur yazısı aldı. Buna göre, İl İdaresi Kanunun 11. maddesi kapsamında havaya ateş etme gibi olayları önlemek için vatandaşların her türlü ateşli silah ve kesici alet ile şenlik alanına girişleri yasaklandı. >Geylani TOPALOĞLU


Anahtar Kelimeler: ŞENLİĞE SİLAH YASAĞI GELDİ