ŞENLİ SIHHİ TESİSAT'A GÖRKEMLİ AÇILIŞ

GAZİPAŞA’NIN Gazi Mahallesi’nde geçtiğimiz aylarda hizmet vermeye başlayan, Murat Şenli’nin sahibi olduğu Şenli Sıhhi Tesisat’a görkemli bir açılış organizasyonu düzenlendi.

GÜNDEM 8.03.2024 09:19:00 0
ŞENLİ SIHHİ TESİSAT

Gazipaşa’da uzun yıllar, ev ve iş yerlerinin su tesisatı ve ısıtma sistemi tesisat kurulumu ile su tesisatının temiz su ve atık su sistemi olarak kurulumunu yapan Sıhhi Tesisat Ustası Murat Şenli, Şenli Sıhhi Tesisat isimli iş yerine açılış organizasyonu düzenledi. Gazi Mahallesi Karanfil Sokak’ta bulunan iş yerinin açılışı dün saat 11.30’da yapıldı. Açılışa, CHP İlçe Başkanı Fahri Oğuz, Gazipaşa Belediye Başkanı ve CHP Gazipaşa Belediye Başkanı Adayı Mehmet Ali Yılmaz, İYİ Parti Gazipaşa İlçe Başkanı Yunus Görgülü, siyasi partilerin Gazipaşa Belediye meclis üyesi adayları, Gazipaşa Esnaf Odası Başkanı Hasan Ali Sönmez, Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar, esnaflar ve çok sayıda davetli katıldı. Müftü Başar’ın duasının ardından iş yerinin açılış kurdelesi kesildi. İş yerini gezen davetliler, iş yeri sahibi Murat Şenli ve ailesini tebrik etti. Tebrikleri kabul eden Şenli, açılışa katılan herkese teşekkür etti. açılışın ardından davetlilere çeşitli ikramlarda bulunuldu. 


ANAHTAR TESLİM PROJELER
İşletme sahibi Murat Şenli, “Şenli Sıhhi Tesisat” olarak anahtar teslim tadilat, tesisat, kombi, klima ve yapı market olarak hizmet veriyoruz. Ayrıca güneş enerjisi ve sıhhi tesisat işlerini en iyi şekilde tadilat ve tamiratını anahtar teslimi yapıyoruz. Fazla gelen elektrik faturalarına karşı ise güneş enerjisi sistemi ile insan sağlığını doğrudan etkileyen kirli sular için de sıhhi tesisat hizmetlerini Gazipaşa ve çevre ilçelerimize veriyoruz. Herkesi iş yerimize bekliyoruz” İfadelerini kullandı. >Aysel YILDIZ