SENDİKALAR ZİYARET TURUNDA

.

GÜNDEM 6.10.2023 11:45:00 0
SENDİKALAR ZİYARET TURUNDA

Türkiye Kamu-Sen’e bağlı Türk Sağlık-Sen, Türk Eğitim-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türk Büro-Sen İlçe temsilcileri, İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan’a ve Müftü Fahri Başar’a ziyaret gerçekleştirdi.

 

TÜRK Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, Türk Eğitim-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türk Büro-Sen İlçe temsilcileriyle birlikte bir dizi ziyaret turuna çıktı. Türkiye Kamu Çalışanları Sendikaları Konfederasyonu’na bağlı sendika temsilcileri ilk olarak Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne geçtiğimiz ay ataması yapılan Mehmet Ali Kayhan’a hayırlı olsun ziyaretinde bulundular.

 

‘HAYIRLI OLSUN’ DEDİLER

Makama yapılan ziyaretle ilgili konuşan Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, “Emniyet Müdürümüze yeni görevinizin hayırlı olmasını diliyorum. İlçemizde huzur ve güvenliğin sağlanmasında üstün gayretle çalışan emniyet güçlerimize görevlerinde başarı ve kolaylıklar temenni ediyorum. Askerimize, polisimize her zaman desteğe hazırız, Rabbim yardımcıları olsun” ifadelerini kullandı.

Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya ve heyetinin nazik ziyaretine teşekkür eden Gazipaşa İlçe Emniyet Müdürü Mehmet Ali Kayhan da ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek ilçe halkının huzur ve güvenini sağlamak için görevlerinin başında olacakları ifade etti.

 

MÜFTÜ BAŞAR DA ZİYARET EDİLDİ

Türk Sağlık Sen Gazipaşa İlçe Temsilcisi Turan Kaya, Türk Eğitim-Sen, Türk Diyanet Vakıf-Sen ve Türk Büro-Sen İlçe temsilcileri ziyaret turuna İlçe Müftülüğü ile devam etti. Gazipaşa İlçe Müftüsü Fahri Başar’a yapılan nezaket ziyaretinde 27 Eylül-7 Ekim tarihleri arasında kutlanan Mevlid-i Nebi ve Din Görevlileri Haftası kutlandı. 

Müftü Fahri Başar da haftanın bu seneki temasının ‘Hz. Peygamberimiz, İman ve İstikamet’ olarak belirlendiğini anlatarak, gerçekleştirilecek programlar ve müftülük çalışmaları hakkında bilgiler verdi.>Vildan RENDE

 


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27