SELAHATTİN GÜVEN, SEÇİME İDDİALI GİRİYOR

.

SİYASET 2.08.2024 10:10:00 0
SELAHATTİN GÜVEN, SEÇİME İDDİALI GİRİYOR

4 AĞUSTOS Pazar günü Gazipaşa’da yapılacak olan CHP 17. Olağan İlçe Gençlik Kolları Kongresi’nde, başkanlık için yarışacak olan Selahattin Güven, “Söyleyecek sözümüz, yürütecek bir mücadelemiz var!” diyerek hedeflerini ve kararlılığını ortaya koydu.


Cumhuriyet Halk Partisi (CHP)Antalya ilçe örgütlerinde devam eden seçim heyecanı Gazipaşa’da en üst seviyede yaşanıyor. CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı, Gençlik Kolları Başkanlığı için 4 Ağustos Pazar günü seçime gidecek. CHP 17. Olağan Gazipaşa İlçe Gençlik Kolları Kongresi saat 11.00’de Gazipaşa Belediyesi Kültür Merkezi’nde yapılacak.
 

“SÖYLEYECEK SÖZÜMÜZ, YÜRÜTECEK BİR MÜCADELEMİZ VAR!
Kongre öncesi CHP Gazipaşa İlçe Teşkilatı Gençlik Kolları Başkanlığı’na aday olduğunu açıklayan ve seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Selahattin Güven, “Söyleyecek sözümüz, yürütecek bir mücadelemiz var!” diyerek hedeflerini ve kararlılığını bir kez daha ortaya koydu. 


“GÜÇLÜ BİR GENÇLİK ÖRGÜTLENMESİ KURMAK İSTİYORUZ”
Güven, genç yaşına rağmen edindiği bilgi ve deneyimlerle Gazipaşa’nın gençleriyle birlikte ilçeyi daha da yükseltmek için bu yola çıktığını ifade ederek , “Güçlü kadromuz ile birlikte Gazipaşalı gençler olarak partimizin ışığında sosyal ve siyasal projelerimizi hayata geçirerek, fikir ve eylem üreterek, yaşadığımız bölgeye hâkim, güçlü bir gençlik örgütlenmesini ilçemize kazandırmak istiyoruz. Pazar günü yapılacak kongrede bir çift mavi gözün ışığında mavi pusulada buluşalım” şeklinde konuştu. >Vildan RENDE


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27