Tarih: 07.05.2024 09:34

SEKTÖRDE SORGUÇ KARDEŞLER FARKI

Facebook Twitter Linked-in

YILDIRAY ve Mithat Sorguç kardeşler tarafından işletilen çarşı merkezindeki Konyalı Özbekler Restoran ve Koru Sahili’nde açılan Clup Palm Beach isimli işletme, Gazipaşa halkının yoğun ilgisini görüyor. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunarak, misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkaran Sorguç kardeşler, sektörün en çok tercih edilenleri arasında yer alıyorlar.  


Gazipaşa’da, 2016 yılında Konyalı Özbekler Restoran isimli iş yerini devralan Yıldıray ve Mithat Sorguç kardeşler, yıllardır Gazipaşa halkına hizmet vermenin mutluluğunu yaşıyorlar. Yeni Mahalle İnönü Caddesi üzerinde bulunan Konyalı Özbekler Restoran isimli işletmede hizmet veren Yıldıray ve Mithat Sorguç, geçtiğimiz aylarda Koru Sahili’nde açılan Clup Palm Beach isimli işletme ile Konyalı Özbekler Restoran’a yeni bir şube kazandırdılar. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunarak, misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkaran Sorguç kardeşler tarafından işletilen Konyalı Özbekler Restoran ve Clup Palm Beach isimli işletme, yerli ve yabancı misafirlerin yoğun ilgisini görüyor. 


İKİ İŞLETME DE FARK YARATIYOR
Yeme ve içme sektöründe en çok tercih edilen işletmelerin başında gelen Konyalı Özbekler Restoran ve Clup Palm Beach, zengin menüsü, lezzetli yemekleri ve güler yüzlü personelleri ile dikkat çekiyor. Şehir merkezinde bulunan Konyalı Özbekler Restoran’la yıllardır ilçe halkına hizmet veren Sorguç kardeşler, birbirinden lezzetli ürünlerini misafirlerinin beğenisine sunarken, ev ve iş yerlerine paket servis kolaylığı da sağlıyor. Her iki işletme, pide, lahmacun ve kebabın yanında meze çeşitleri, zengin içecek menüsüyle sektörün en çok tercih edilen işletmeleri arasında yer alıyor.  


TÜRK VE DÜNYA MUTFAĞINDAN LEZZETLER BURADA
Koru Sahili’nde açılan Clup Palm Beach isimli işletme, ise bulunduğu konumu ve manzarası ile müşterilerini mest ediyor. Soğuk ve sıcak içeceklerin yanında, Türk ve dünya mutfağından birbirinden lezzetli ürünlerin yer aldığı işletme, zengin kahvaltı çeşitleriyle dikkat çekiyor. Bulunduğu konumuyla müşterilerine günün her saatinde eşsiz bir manzara keyfi sunan iş yeri, açık ve kapalı alanıyla müşterilerine hizmet veriyor. Nezih ve modern iç görünümüyle ilgi çeken işletme; çocuklara özel oyun alanları, geniş ve ferah alanları, lezzetli ve geniş ürün yelpazesiyle ağızlarda tat bırakmanın yanında her bireyin ailesiyle birlikte keyifli bir zaman geçirmesini vaat ediyor. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini sunarak, misafirlerini lezzet yolculuğuna çıkaran Clup Palm Beach, müşterilerine her gün akşam fasıl eşliğinde eşsiz bir yemek yeme imkanı sunuyor. 


TÜM HALKIMIZI İŞLETMEMİZE DAVETLİDİR
Konyalı Özbekler Restoran ve Clup Palm Beach isimli işletmelerde Gazipaşa halkına hizmet veren Yıldıray ve Mithat Sorguç kardeşler, ilçe halkını işletmelerine davet ediyor. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örneklerini müşterilerinin beğenisine sunduklarını ifade eden Yıldıray Sorguç, “her iki işletmemizde de müşterilerimize kaliteli hizmet sunuyoruz. Türk ve dünya mutfağının en seçkin örnekleri, sıcak ve soğuk içecek ve mezeleri hizmetinizdeyiz. İş yerlerimizi ailenizle birlikte günün her saati ziyaret edebilirsiniz. Koru Sahili’nde bulunan işletmemizde kahvaltı servisimiz de vardır. Bütün vatandaşlarımızı yerlerimize davet ediyoruz” ifadelerini kullandı. >Selçuk ÖZTÜRK

 




Orjinal Habere Git
— HABER SONU —