SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISI’NA KATILDI

Gazi̇paşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik, EXPO Antalya Kongre Merkezi’nde gerçekleştirilen ‘Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Sektör Paydaşları Toplantısı’na katıldı.

GÜNDEM 8.10.2024 02:39:00 0
SEKTÖR PAYDAŞLARI TOPLANTISI’NA KATILDI

 

Tarımsal üretimin, ülkemizde planlı, programlı ve öngörülebilir şekilde uygulanması amacıyla Tarım ve Orman Bakanlığı tarafından geliştirilen “Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli” ile ilgili bilgilendirme toplantıları devam ediyor. EXPO Antalya Kongre Merkezi’nde Antalya ve İlçelerinin Ziraat Odası Başkanları, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri, muhtarlar ile çiftçilere yönelik bilgilendirme toplantısı gerçekleştirildi. “Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Sektör Paydaşları Toplantısı”, Tarım ve Orman Bakan Yardımcısı Prof. Dr. Ahmet Gümen’in katılımıyla gerçekleşti. Toplantıda Bakan Yardımcısı Gümen, yeni destekleme modeli ve üretim planlamasının tüm detaylarının yer aldığı bir sunum yaparak katılımcıları bilgilendirdi. 

 

ÇELİK DE KATILIM SAĞLADI  

Gazipaşa Ziraat Odası Başkanı Yusuf Çelik de EXPO’da gerçekleştirilen ‘Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Sektör Paydaşları Toplantısı’na katılım sağladı. Başkan Çelik, toplantı ile ilgili yaptığı açıklamada ‘Tarımsal Üretim Planlaması ve Yeni Destekleme Modeli Sektör Paydaşları Toplantısı’na Gazipaşa’yı ve odamızı temsilen katılım gösterdik. Tarım ve Orman Bakanlığı’nın yol haritasını anlatıldığı toplantıda üretim planlaması ve yeni destekleme modeli ile ilgili bilgi sahibi olduk. Biz de Gazipaşa Ziraat Odası olarak sektör paydaşlarımızla iş birliği içerisinde adımlar atmaya devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.

 

 

 


  • BIST 100

    8654,39%-1,58
  • DOLAR

    34,22% 0,04
  • EURO

    37,03% 0,15
  • GRAM ALTIN

    2993,33% 0,07
  • Ç. ALTIN

    4993,02% 0,00