ŞEHİT FERHAT GEDİK'İN KARDEŞİ, ÜSTEĞMEN ÇOLAK'I ZİYARET ETTİ

ŞEHİT Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kardeşi Sıtkı Gedik, Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak’ı makamında ziyaret etti.

GÜNDEM 24.01.2024 10:08:00 0
ŞEHİT FERHAT GEDİK

Trabzon’un Maçka ilçesi kırsalında 11 Ağustos 2017’de teröristlerin hain saldırısı sonucu,  Eren Bülbül’ü korumak amaçlı siper olan ve 41 kurşunla şehit edilen Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kardeşi Sıtkı Gedik Gazipaşa’yı ziyaret etti.  İlçede bir takım temaslarda bulunan Gedik, Çınar Derneği Başkanı Yunus Koç ile birlikte Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak’ı makamında ziyaret ederek çalışmalarında kolaylıklar diledi. 


Karşılıklı sohbet şeklinde geçen ziyaretin sonunda Gazipaşa İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak, kendisine yapılan ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kardeşi Sıtkı Gedik’e teşekkür etti. Şehit ailelerinin yerlerinin her zaman farklı olduğunu dile getiren Çolak, şehitliğin çok gurur verici bir mertebe olduğunu dile getirdi.


Şehit Jandarma Astsubay Kıdemli Başçavuş Ferhat Gedik’in kardeşi Sıtkı Gedik ise, İlçe Jandarma Komutanı Üsteğmen Mehmet Akif Çolak’a misafirperverliğinden dolayı teşekkür etti. Jandarma personellerine ve Üsteğmen Çolak’a çalışmalında başarı ve kolaylıklar dileyen Gedik, ülkenin huzuru ve güvenliği için görev yapan ve şehit düşen askerlerimizi saygıyla andı. >Aysel YILDIZ


  • BIST 100

    9975,61%2,06
  • DOLAR

    33,99% -0,19
  • EURO

    38,03% 0,35
  • GRAM ALTIN

    2829,33% 0,96
  • Ç. ALTIN

    4600,73% 0,27