ŞEHİT AİLESİYLE İFTAR

KAYMAKAM Orhan Altun ve ailesi, 2002 yılında Burdur Yeşilova ilçesinde Jandarma Komutanlığı’nda görevliyken ‘dur’ ihtarına uymayan aracın çarpması sonucu şehit olan Ahmet Şen’in ailesini ziyaret ederek birlikte iftar açtılar.

GÜNDEM 16.03.2024 11:14:00 0
ŞEHİT AİLESİYLE İFTAR

Gazipaşa Kaymakamı Orhan Altun eşi Bedriye Altun ile birlikte, şehit Ahmet Şen’in ailesi ile bir araya gelip iftar yaptı. Ziyarette Kaymakam Altun’a, Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma Vakfı (SYDV) Müdürü Ali Rıza Büyükakça da eşlik etti. Yer sofrasında orucunu açan Altun, iftar programının ardından 2002 yılında Burdur Yeşilova ilçesinde Jandarma Komutanlığı’nda görevliyken ‘dur’ ihtarına uymayan aracın çarpması sonucu şehit olan Ahmet Şen’in ailesi ile bir süre sohbet etti. 


“DEVLETİMİZİN KAPISI ŞEHİT YAKINLARIMIZA SONSUZA KADAR AÇIK”
Ailenin istek ve sorunlarını da dinleyen Altun, burada yaptığı açıklamada “Başta şehidimiz Ahmet Şen, olmak üzere vatan uğruna canlarını feda eden tüm şehitlerimize Allahtan rahmet, ailelerine sabır, gazilerimize ise şifalar diliyorum. Bu mübarek ayda şehidimizin ana ocağında iftar sofrasında bulunmaktan gurur duyduk. Davetlerinden dolayı şehidimizin annesi ve ailesine hayırlı Ramazanlar diliyor teşekkür ediyorum. Devletimizin kapıları tüm vatandaşlarımıza olduğu gibi kıymetli gazi ve şehit yakınlarına da sonuna kadar açıktır” dedi. >Vildan RENDE


Anahtar Kelimeler: ŞEHİT AİLESİYLE İFTAR